Facebook Pixel Πάτησε την Ρεάλ και έρχεται Φάληρο!
| 2014-09-13 22:50:00

Πάτησε την Ρεάλ και έρχεται Φάληρο!

Πάτησε την Ρεάλ και έρχεται Φάληρο!

Πλάκα στην Ρεάλ φαίνεται πως κάνει η Ατλέτικο, καθώς της πήρε την... ταυτότητα για ακόμα ένα παιχνίδι! Οι "ροχιμπλάνκος" νίκησαν με 2-1 μέσα στο "Μπερναμπέου" και έρχονται με... φόρα στο "Καραϊσκάκης"!

Μόλις στο 10' με κεφαλιά του Τιάγκο η Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε προβάδισμα στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", βάζοντας δύσκολα για ακόμα ένα παιχνίδι στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Η "βασίλισσα" μπορεί να ισοφάρισε με πέναλτι του Ρονάλντο στο 26', ωστόσο η Ατλέτικο είχε τον τρόπο να πάρει την τρίτη σερί νίκη της στην έδρα της συμπολίτισσας αντιπάλου της.

Τι κι αν ο Τσόλο Σιμεόνε δεν ήταν στον πάγκο λόγω τιμωρίας; Οι παίκτες του εντυπωσίασαν πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο γκολ με τον Τουράν στο 76', ύστερα από απίστευτη προσποίηση του Γκαρσία.

Το 1-2 ήταν γεγονός και έμεινε μέχρι το τέλος, με την Ατλέτικο να παραμένει αήττητη με 7 βαθμούς σε τρεις αγώνες, εν αντιθέσει με την Ρεάλ που έκανε δεύτερη συνεχόμενη ήττα, μετά από αυτήν από την Σοσιεδάδ με 4-2...

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κασίγιας, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Αρμπελόα, Φάμπιο Κοεντράο, Μόντριτς, Κρόος, Χάμες Ροδρίγκες, Μπέιλ (72' Ισκο), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (64' Ερνάντες)

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Μογιά, Γκοντίν, Μιράντα, Χουανφράν, Σικέιρα, Γκάμπι, Τιάγκο (60' Αρντά Τουράν), Κόκε, Ραούλ Γκαρθία, Ραούλ Χιμένες (64' Γκριεζμάν), Μάντζουκιτς (77' Μάριο Σουάρεθ).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags