Facebook Pixel Ο Κ. Νικολακόπουλος σχολιάζει το πρωτάθλημα
| 2014-09-15 16:08:00

Ο Κ. Νικολακόπουλος σχολιάζει το πρωτάθλημα

Ο Κ. Νικολακόπουλος σχολιάζει το πρωτάθλημα

Μηδέν σε 3 ματς ως το 84’…

*** Αν θέλουμε να κάνουμε ένα πρώτο απολογισμό για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές, μπορούμε να σταθούμε σε κάποια πράγματα…

*** Πρώτον, ότι όλοι οι μεγάλοι έχουν ήδη απώλειες! Σε εννιά παιχνίδια τους (τρία ο καθένας), Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός δεν έχουν κερδίσει στα τέσσερα! Σε δύο ο ΠΑΟ και σε ένα Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ.

*** Δεύτερον, η Καλλονή έχει υποχρεώσει στις δύο από τις τέσσερις γκέλες τους τρεις πρώτους του περσινού πρωταθλήματος! Κι από μία ο Λεβαδειακός κι ο Παναιτωλικός.

*** Τρίτον, κοινό σημείο; Κανένα από τα τέσσερα ματς δεν ήταν σε «κανονική» έδρα των τριών. Το ένα ήταν στην κεκλεισμένων των θυρών Τούμπα, το άλλο στο ΟΑΚΑ και τα άλλα δύο στις έδρες του Αγρινίου και της Μυτιλήνης.

*** Τέταρτον, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ στις δύο νίκες τους ήταν πολύ άνετοι, με τριάρες και τεσσάρες.

*** Πέμπτον, ο Παναθηναϊκός μαθηματικά οδηγήθηκε στην ήττα. Πρώτη αγωνιστική ισοφάρισε με πέναλτι στο 84. Δεύτερη αγωνιστική γύρισε το ματς με δύο γκολ στις καθυστερήσεις. Τρίτη αγωνιστική έφαγε πάλι πρώτος γκολ κι έχασε. Είναι αυτό που λέμε, πήγαινε γυρεύοντας, αφού και στα τρία παιχνίδια του ήταν χωρίς έστω ένα γκολ στο ενεργητικό του ως το 84ο λεπτό!

*** Έκτον, πιο καθοριστικός παίκτης ο Ντουμίτρου, αφού δύο γκολ του χάρισαν δύο νίκες στην Βέροια, στα τελευταία λεπτά! Ακόμη, δύο γκολ του Ιγκόρ έχουν ‘σώσει’ δύο ισοπαλίες για τον Πανθρακικό κι άλλα δύο γκολ από Ίλιτς και Τσάβες έχουν δώσει τέσσερις πόντους στον ΠΑΣ μέσα στα Γιάννινα!

*** Έβδομον, οι δύο ομάδες με το λιγότερο θέαμα (βλέπε γκολ) έπαιξαν χθες στο Περιστέρι. Λογικά έφεραν 0-0! Ο συντελεστής γκολ για τον Ατρόμητο είναι 2-0 και για τον Παναιτωλικό 1-2!

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags