Facebook Pixel Ποιά ΑΕΚ, ποιός Ατρόμητος, ποιός Πανθρακικός; Ο Ηρακλής...
| 2014-09-15 18:20:00

Ποιά ΑΕΚ, ποιός Ατρόμητος, ποιός Πανθρακικός; Ο Ηρακλής...

Ποιά ΑΕΚ, ποιός Ατρόμητος, ποιός Πανθρακικός; Ο Ηρακλής...

Με αρκετή δόση χιούμορ αλλά και παράπονο σχολίασε ο αντιπρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου έφερε την ομάδα του στον 5ο όμιλο μαζί με ΑΕΚ, Ατρόμητο και Πανθρακικό.


Ο ηγέτης του συλλόγου της Εύβοιας, Ευάγγελος Καλαμπαλίκης, υποστήριξε αστειευόμενος ότι ο Ηρακλής είναι το φαβορί και παράλληλα εξέφρασε το παράπονο ότι η ομάδα του θα παίξει μόνο ένα εντός έδρας παιχνίδι, κάτι που σημαίνει απώλεια εσόδων...

«Το γεγονός ότι παίζουμε μόνο με μια ομάδα στην έδρα μας είναι η αδικία της κλήρωσης. Σήμερα ψάχναμε να βρούμε ποιες οκτώ ομάδες θα είναι οι άτυχες του κυπέλλου. Όλοι οι άλλοι είχαν μπει στη θέση τους και περιμέναμε να κληρωθούν οι οκτώ από τις 14 ομάδες για να δούμε ποιοι θα είναι οι άτυχοι. Δυστυχώς μια απ” αυτές ήμασταν κι εμείς.

Θα θέλαμε να έχουμε την ΑΕΚ εντός έδρας. Αν ήμασταν εμείς στο 3ο γκρουπ δυναμικότητας και αντίστοιχα η ΑΕΚ στο 4ο θα ήταν ανάποδα και θα είχαμε και απολαβές από τα εισιτήρια, οι οποίες για εμάς είναι κάτι πολύ σημαντικό ειδικά φέτος που υπάρχουν λίγα έσοδα».

Όσο για το ποια ομάδα θεωρεί φαβορί του ομίλου, ο αντιπρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών τόνισε: «Το φαβορί είναι τα Ψαχνά. Τώρα τι θα κάνουν οι άλλοι δεν το ξέρω. Εμείς θα παίξουμε και ό, τι έρθει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags