Facebook Pixel Αναβαθμίζονται οι χάρτες της Google!
Life
| 2014-09-17 22:51:00

Αναβαθμίζονται οι χάρτες της Google!

Αναβαθμίζονται οι χάρτες της Google!

Νέο ισχυρό εργαλείο δημιουργίας και επεξεργασίας χαρτών δημιουργεί η Google, η οποία θα αναβαθμίσει την υπηρεσία προς τους χρήστες της.


Όσοι χρησιμοποιείτε πιστά και φανατικά τους χάρτες της Google θα λάβατε τις τελευταίες ημέρες ένα μήνυμα ενημέρωσης για την αναβάθμιση που κάνει η εταιρεία στις υπηρεσίες της.

Το μήνυμα αναφέρει: «Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι κατά τους επόμενους μήνες, θα κάνετε αναβάθμιση του περιεχομένου που δημιουργήσατε στο Οι Χάρτες μου. Όλοι οι χάρτες που έχετε δημιουργήσει, θα μετακινηθεί αυτόματα στην νέα υπηρεσία Google My Maps (που ονομαζόταν παλαιότερα Google Maps Engine). Οι απλοί Χάρτες μου στη διεύθυνση maps.google.com δεν θα είναι πλέον διαθέσιμοι. Δεν χρειάζεται να λάβει μέτρα για να εξασφαλίσει όλο το περιεχόμενό σας θα αναβαθμιστεί.

Εάν δεν θέλετε να περιμένετε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τη νέα υπηρεσία Google My Maps, μπορείτε να ξεκινήσετε τη μετεγκατάσταση χάρτες σας σήμερα.

1. Ανοίξτε τους νέους My Maps.
2. Κάντε κλικ στην Αναβάθμιση τώρα για να ξεκινήσετε.

Οι νέοι My Maps είναι ένα πιο ισχυρό εργαλείο δημιουργίας χαρτών που το καθιστά εύκολο να επεξεργαστείτε και να μοιραστείτε τους χάρτες που έχετε κάνει. Ακριβώς όπως με τους απλούς Χάρτες μου, μπορείτε να εργαστείτε σε ένα χάρτη με τους άλλους, εκτός από οδηγίες οδήγησης, να προσθέσεις φωτογραφίες και βίντεο, και πολλά άλλα. Με τους νέους Χάρτες μου Google, μπορείτε επίσης να κάνετε πράγματα όπως:

• Μοιραστείτε τον χάρτη σας, όπως κάνετε ένα Έγγραφο Google.
• Χρησιμοποιήστε διαφορετικά χρώματα για να κάνουν τα μέρη του χάρτη σας να ξεχωρίζει.
• Ονομάστε τα χαρακτηριστικά σας απευθείας πάνω στο χάρτη.
• Εισαγωγή θέσεις από ένα υπολογιστικό φύλλο.
• Οργανώστε τις θέσεις σας με στρώματα.

Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε μας FAQ.


Ευχαριστούμε που χρησιμοποιήσατε τους Google My Maps.
Χρόνια χαρτογράφηση,
Η ομάδα των Χαρτών Google»,

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags