Facebook Pixel Έκτακτο: «Πωλητήριο» σε Σουπερλιγκάτη ομάδα!
| 2014-09-17 22:55:00

Έκτακτο: «Πωλητήριο» σε Σουπερλιγκάτη ομάδα!

Έκτακτο: «Πωλητήριο» σε Σουπερλιγκάτη ομάδα!

Ραγδαίες εξελίξεις στον χώρο του ποδοσφαίρου. Διαβάστε το αποκλειστικό ρεπορτάζ στον sportdog και ετοιμαστείτε γιατί πολύ ΣΥΝΤΟΜΑ θα υπάρχουν αλλαγές.

Τρέχει το ρεπορτάζ στην Σούπερ Λιγκ ακόμα και όταν δεν υπάρχουν αγωνιστικά δρώμενα, αφού το παρασκήνιο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι σίγουρα πιο ενδιαφέρον από όσα βλέπουμε κάθε Κυριακή στα γήπεδα μας.

Ο Σκύλος και η στήλη «sportdog penalty» έχουν ένα σούπερ αποκλειστικό θέμα από τον... μαγικό κόσμο της Σούπερ Λιγκ, καθώς θα υπάρχουν εξελίξεις και μάλιστα άμεσα σε μία από τις ομάδες του πρωταθλήματος.

Αυτό που μάθαμε είναι πως πρόεδρος – ιδιοκτήτης ΠΑΕ, συμφώνησε να την πουλήσει εδώ και τώρα. Το deal θεωρείται δεδομένο και απομένουν μόνο οι λεπτομέρειες για να γίνουν γνωστοί οι αγοραστές, αλλά και τα ποσά!

Και για να μην μπερδεύεστε, η συγκεκριμένη είδηση δεν έχει σχέση με την άλλη ΠΑΕ, που όπως σας έχει πει ο Σκύλος εδώ και μέρες, οι μέτοχοί της κάνουν κίνηση για την ανατροπή του προέδρου της...

Χαμός γίνεται στο παρασκήνιο της Σούπερ Λιγκ. Μείνετε στον Sportdog γιατί προσεχώς θα σας «μπουμπουνίσει» και τα ονόματα των ομάδων που αλλάζουν χέρια!

Διαβάστε κι αυτό: Έλεγε και σκορ ο Μίτσελ, τόσο σίγουρος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags