Facebook Pixel ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Σε κωματώδη –ποδοσφαιρικά- κατάσταση
| 2014-09-18 09:58:00

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Σε κωματώδη –ποδοσφαιρικά- κατάσταση

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Σε κωματώδη –ποδοσφαιρικά- κατάσταση

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης εκφράζει την ανησυχία του για το ρόλο της ποδοσφαιρικής Θεσσαλονίκης...

Οι μισοί από αυτούς που λένε ότι χαίρονται με την επιτυχία του Ολυμπιακού και δεν είναι οπαδοί του Ολυμπιακού, δεν το εννοούν. Οι άλλοι μισοί τα έχουν πάρει στο κρανίο γιατί ο Σαββίδης (για παράδειγμα οι ΠΑΟΚτσήδες), ο οποίος υποσχέθηκε ένα κάρο τίτλους και θάμπωσε με τα εκατομμύριά του, έχει τραβήξει χειρόφρενο και υιοθέτησε τη γνωστή τακτική του… φταίνε όλοι οι άλλοι, εκτός από τον ίδιο.

Το ίδιο εφαρμόζει στο εσωτερικό της ομάδας.

Ξεχάσατε ότι κατηγόρησε τους διοικούντες, που όρισε ο ίδιος, γιατί δεν προχωρούν σε μεταγραφές. Σύντομα θα τους πει ότι θα πρέπει να τσοντάρουν για να γίνουν οι μεταγραφές του Ιανουαρίου.

Tώρα μάλιστα που τα έσοδα από το Europa League είναι δραματικά μειωμένα, αφού τα μοιράζεται με τον ΠΑΟ και τον Αστέρα, θα σφίξουν κι άλλο τα ζωνάρια.

Είναι και η υπόθεση με τα χρέη που δεν προχωρά όπως έχει προτείνει στην κυβέρνηση και το πράγμα άρχισε να δυσκολεύει ακόμη περισσότερα.

Το είχαμε σημειώσει πριν από μερικές εβδομάδες, ότι ακόμη και η υπόθεση της Θέρμης θα φρενάρει, έστω κι αν δόθηκε αγώνας για να περάσει τροπολογία.

Ο Ιβάν – Ιωάννης έχει κάνει πίσω.

Η ευρωπαϊκή επιτυχία του Ολυμπιακού δεν αποτελεί κίνητρο για κανέναν Ιβάν, όπως αποδεικνύεται.

Και το χειρότερο, δεν θα αργήσει η στιγμή που θα τον ακούσουμε, τον ίδιο ή τους συνεργάτες του, να φωνάζουν για τη διαιτησία, να διαμαρτύρονται για το παρασκήνιο, για αγώνες που χάθηκαν από ένα σφύριγμα ή κάτι παραπάνω και θα επιστρέψουν όλοι στη μιζέρια τους.

Η ποδοσφαιρικά σε κωματώδη κατάσταση Θεσσαλονίκη, αναρωτιέται κανείς: Υπάρχει προοπτική να αλλάξει συμπεριφορά για να ανακτήσει δυνάμεις ή θα εξακολουθήσει να συμπεριφέρεται μονίμως ως φτωχός συγγενής και, χωρίς να ξοδεύει, χωρίς να επενδύει πραγματικά, να περιμένει σπουδαία αποτελέσματα.

Πηγή: SportFM.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags