Facebook Pixel Φοβερό: Δυο οικόπεδα και ένα αμάξι για… μεταγραφή!
| 2014-09-18 17:48:00

Φοβερό: Δυο οικόπεδα και ένα αμάξι για… μεταγραφή!

Φοβερό: Δυο οικόπεδα και ένα αμάξι για… μεταγραφή!

Έναν πρωτότυπο τρόπο να φέρουν τον Αχμέντ Τουρέ στην Γκάνα βρήκαν οι οπαδοί της Κοτόκο.

Για να κλείσουν μεταγραφές συνηθίζεται να βάζουν οι πρόεδροι των ομάδων βαθιά το χέρι στην τσέπη. Αυτό όμως φαίνεται πως δεν ισχύει στην Γκάνα -ή τουλάχιστον στην Κατόκο- όπου οι οπαδοί το πήραν… πάνω τους για να κλείσουν τον Αχμέντ Τουρέ.

Ο Τουρέ βρισκόταν σε συζητήσεις με την Χαρτς οφ Όουκς, την δεύτερη ομάδα σε τίτλους του πρωταθλήματος της χώρας, μετά την Κατόκο. Η Χαρτς δεν κατάφερε να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του επιθετικού απ’ την Μπουργκίνα Φάσο, που περιελάμβαναν κι ένα αυτοκίνητο.

Οι οπαδοί της Κατόκο όμως, ήταν κάτι παραπάνω από πρόθυμοι για να τον φέρουν στην ομάδα τους. Δύο επιχειρηματίες ανέλαβαν να δώσουν… δωράκια στον Τουρέ, για να τον πείσουν να φορέσει ξανά τη φανέλα της Κατόκο με την οποία μοιράστηκαν ένδοξες στιγμές την περίοδο 2011-12, με την κατάκτηση του εγχώριου νταμπλ.

Ο ένας απ’ αυτούς προσέφερε ένα αυτοκίνητο Mazda 3, αξίας 12.000 περίπου ευρώ, ενώ ο άλλος δύο οικόπεδα στην περιοχή. Ο Τουρέ φυσικά τα δέχτηκε με… χαρά και έβαλε την υπογραφή του για τα τρία επόμενα χρόνια.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags