Facebook Pixel Ο Γ. Ζαχαριάδης γράφει για ΠΑΟΚ!
| 2014-09-19 17:28:00

Ο Γ. Ζαχαριάδης γράφει για ΠΑΟΚ!

Ο Γ. Ζαχαριάδης γράφει για ΠΑΟΚ!

Όσο ο Κλάους εκτελούσε αυτή την ομάδα από το Μινσκ (κάτι σαν τη Ζίμπρου), το Διαδίκτυο φορτώθηκε με σχόλια για τον Ρανιέρι και τις επιλογές του στην Εθνική ομάδα.

Όσο ο Κλάους εκτελούσε αυτή την ομάδα από το Μινσκ (κάτι σαν τη Ζίμπρου), σε μια από τις πιο σημαντικές ευρωπαϊκές του βραδιές, το Διαδίκτυο φορτώθηκε με σχόλια για τον Ρανιέρι και τις επιλογές του στην Εθνική ομάδα.

 

• Λες και αν δεν είχε σκοράρει τρεις φορές σε... μισό ημίχρονο δεν θα ήταν ο Στέφανος Αθανασιάδης που αδικείται με τον παραγκωνισμό του, όχι μόνον από τον Ρανιέρι, αλλά, κι από τον προκάτοχό του, τον Σάντος.

 

• Αν τυχόν, ο Ιταλός περιμένει πότε θα σκοράρει ο Αθανασιάδης, για να αποκτήσει αιτία (ή αφορμή) και να του εμπιστευθεί μια θέση στην ενδεκάδα, τότε, σίγουρα δεν λειτουργεί ως εθνικός εκλέκτορας, αλλά, ως περαστικός από μια ομάδα που έχει κερδίσει τον σεβασμό του παγκόσμιου ποδοσφαιρικού στερεώματος. Και μάλιστα, η κληρονομιά που άφησαν οι προκάτοχοί του, παίκτες και προπονητές, ευνοεί για μια ακόμη αξιοπρεπή πορεία, μέσα από βολικές κληρώσεις. Να μην τα λέμε ξανά...

 

• Στον Αθανασιάδη, πέρα από τον συναγωνισμό με έναν ποδοσφαιριστή σαν τον Μήτρογλου, που αποτελεί ένα σημαντικό κεφάλαιο για το ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι βέβαιο ότι αρμόζει καλύτερη συμπεριφορά.

 

• Κι αν μέχρι τώρα, του έχουν δοθεί κάποιες ευκαιρίες και δεν απέδειξε ότι μπορεί να είναι όσο εντυπωσιακός ήταν χθες ή τουλάχιστο δεν έπεισε όσο ήθελε ο Σάντος και όποιος άλλος τον έκρινε, σίγουρα δεν υπήρχε υπομονή και επιμονή όπως για άλλους διεθνείς συμπαίκτες του.

 

• Παρ' όλα αυτά, θα επαναλάβουμε ότι, όσα κατάφερε χθες, ήταν (και) η τύχη που τον ευνόησε, πέρα από τις ικανότητές του. Ηταν που οι Λευκορώσοι έδειχναν για… διάλυση στα μετόπισθεν και σκόραραν ακόμη και μόνοι τους.

Πηγή: SportDay
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags