Facebook Pixel «Παράδεισος του σεξ» η Μύκονος – Ο Μπερλουσκόνι την αποθεώνει
Life
| 2014-09-26 18:13:00

«Παράδεισος του σεξ» η Μύκονος – Ο Μπερλουσκόνι την αποθεώνει

«Παράδεισος του σεξ» η Μύκονος – Ο Μπερλουσκόνι την αποθεώνει

Δημοσιογράφοι από το κανάλι Italia 1 βρέθηκαν στη Μύκονο για τις ανάγκες της αποκαλυπτικής εκπομπής Le Iene και έκαναν ένα «καυτό» ρεπορτάζ για όσα διαδραματίζονται κάθε καλοκαίρι στο κοσμοπολίτικο νησί  των ανέμων.

Ξέφρενα πάρτι, μεθύσια και πολύ σεξ παίζουν σε πρώτο πλάνο στο ιταλικό κανάλι του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και εκτοξεύουν στη φήμη της Μυκόνου στα ύψη.

Ο ρεπόρτερ Ενρίκο Λούτσι γύρισε με την κάμερά του όλο το νησί και κατέγραψε όλα όσα βιώνουν οι ντόπιοι και οι τουρίστες στα νερά της Μυκόνου τους καλοκαιρινούς μήνες. Ο ίδιος, δήλωσε εντυπωσιασμένος με την ενέργεια που αποκτούν οι τουρίστες στη Μύκονο ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει πως οι επισκέπτες επιδίδονται σε δημόσιο σεξ και όργια, απολαμβάνοντας στο φουλ την ελευθερία του νησιού.

Μάλιστα, όταν ο δημοσιογράφος έπιασε επ’ αυτοφώρω ένα ζευγάρι να κάνει σεξ στην παραλία, ο άντρας δε διστάζει να κάνει δηλώσεις στην κάμερα γυμνός και απελευθερωμένος. Όταν ρωτήθηκε αν γνωρίζει την κοπέλα με την οποία επιδιδόταν σε σεξουαλικά παιχνίδια εκείνος απάντησε πως την ξέρει καλά, δηλαδή πάνω από μισή ώρα.

Αυτά και άλλα πολλά έδωσαν για τη Μύκονο την εντύπωση ενός πλήρως «ελεύθερου» νησιού όπου ο καθένας μπορεί να πάει και να αφήσει τον εαυτό του να βγει εκτός ορίων. Έτσι, ναι μεν οι ιταλοί δημοσιογράφοι παρουσίασαν τον νούμερο ένα καλοκαιρινό προορισμό στην Ελλάδα ως τόπο ακολασίας, αλλά όπως και να έχει η Μύκονος διαφημίστηκε στο ιταλικό κοινό με τον καλύτερο τρόπο.

Εξάλλου, όλοι όσοι έρχονται στη Μύκονο γνωρίζουν πολύ καλά το τι επικρατεί στο νησί, συνεπώς θα ήταν ανόητο να θεωρηθεί δυσφήμιση το εν λόγω βίντεο.

Πηγή: coolnews.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags