Facebook Pixel "Eίναι πλασματική η θέση μας"
| 2014-10-03 00:09:00

"Eίναι πλασματική η θέση μας"

"Eίναι πλασματική η θέση μας"

Απόλυτα ικανοποιημένος, όπως ήταν φυσικό, εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, ο προπονητής της Γκινγκάμπ, Ζοσλέν Γκουρβενέκ

«Στο πρώτο μέρος κυκλοφορήσαμε καλά τη μπάλα, δημιουργήσαμε καταστάσεις, όμως ο Γλύκος έκανε σημαντικές επεμβάσεις. Νομίζω ότι αξίζαμε ένα γκολ. Μπήκαμε εξίσου επιθετικά στο δεύτερο μέρος, καταφέραμε να σκοράρουμε και δεν κατάφερε ο αντίπαλος να ανταποδώσει».

Όσον αφορά στη σημασία του αποτελέσματος τόνισε: «Ο στόχος είναι να προκριθούμε. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα, δεν είναι τυχαία πρώτος στο ελληνικό πρωτάθλημα. Το ανώμαλο είναι ότι εμείς είμαστε τελευταίοι στο δικό μας πρωτάθλημα. Επιπλέον, σήμερα παίξαμε πρώτη φορά χωρίς απουσίες. Γενικώς νομίζω ότι το γαλλικό πρωτάθλημα είναι πιο ανταγωνιστικό και ότι εμείς σταδιακά θα ανεβάζουμε την απόδοσή μας, διότι η τελευταία θέση στο Σαμπιονά είναι πλασματική για εμάς. Εμείς τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στους δύο αγώνες με τη Ντιναμό Μινσκ και να τους κερδίσουμε».

Σχετικά με την αντιμετώπιση του αγώνα τόνισε: «Ο ΠΑΟΚ έπαιξε με αντιπάλους που κυριαρχούνταν. Ο ΠΑΟΚ έκανε επιθέσεις κατά ριπάς και σκόραρε πολλά γκολ στα προηγούμενα ματς. Αυτό που θέλαμε ήταν να τον πιέσουμε και να τον φέρουμε στην θέση που έφερνε τους αντιπάλους του, διότι πιστεύαμε ότι δεν είναι προπονημένος σε τέτοιες καταστάσεις. Έτσι είπανε να τον φέρουμε σε δύσκολες καταστάσεις με εναλλαγές σε ταχύτητα στην επίθεση και στην άμυνα».

Κλείνοντας, είπε: «Πρέπει να πω αρχικά ότι το επίπεδό μας είναι αυτό που δείξαμε σήμερα. Ο ΠΑΟΚ φέτος δεν έχει βρεθεί σε θέση να αμύνεται μαζικά. Έπρεπε να τους αιφνιδιάσουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags