Facebook Pixel Από σήμερα μιλάμε στο κινητό μας! (BINTEO)
Life
| 2014-10-03 21:00:00

Από σήμερα μιλάμε στο κινητό μας! (BINTEO)

Από σήμερα μιλάμε στο κινητό μας! (BINTEO)

Ένα από τα καλύτερα και συνάμα άχρηστα χαρακτηριστικά του Android για τον Έλληνα χρήστη είναι η Φωνητική Αναζήτηση Google.

Καλύτερο γιατί μας επιτρέπει να δίνουμε εντολές στη συσκευή μας χωρίς καν να την αγγίζουμε και άχρηστο γιατί απλά δεν καταλαβαίνει τη μητρική μας γλώσσα. Μέχρι σήμερα όμως καθώς από το πρωί η Google μιλάει και ελληνικά! Είναι ίσως η σημαντικότερη υπηρεσία της Google που ενεργοποιείται στην Ελλάδα, η οποία μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε ερωτήσεις στην Αναζήτηση και να χειριστούμε την Android συσκευή μας με τον ίδιο τρόπο. Αυτό το δεύτερο είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς πλέον αποκτά νόημα η αγορά μίας Android Wear συσκευής ή του Google Glass, ενώ οι δυνατότητες είναι τόσο μεγάλες που μπορούμε ακόμα και να κάνουμε αυτόματο το σπίτι μας! Δείτε ένα παράδειγμα:

Για να το ενεργοποιήσουμε πρέπει να πάμε "Ρυθμίσεις > Γλώσσα & Εισαγωγή > "Φωνητική πληκτρολόγηση", και να ενεργοποιήσουμε τα "Ελληνικά". Στη συνέχεια πιέζουμε το εικονίδιο του μικροφώνου στη μπάρα αναζήτησης της Google και μπορούμε να ρωτήσουμε ότι θέλουμε. Πολλά πράματα όπως οι απαντήσεις σε κάρτες δεν υπάρχουν ακόμα, ενώ δεν ακούσαμε και απαντήσεις με φωνή όπως γίνεται στην Αμερική.
 

ΠΗΓΗ: doctorandroid.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags