Facebook Pixel ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Βόμβα» με Αμπέντ!
| 2014-10-06 21:25:00

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Βόμβα» με Αμπέντ!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Βόμβα» με Αμπέντ!

Νεότερο ρεπορτάζ για τον Αλγερινό άσο που έκανε σούπερ χρονιά πέρυσι με τον Παναθηναϊκό. Διαβάστε τι έμαθε ο Σκύλος και γιατί θα γίνει... χαμός!

Θέμα που θα συζητηθεί και θα προκαλέσει... αναταραχές έχει ο Σκύλος και η στήλη «Sportdog penalty», καθώς υπάρχουν νεότερα για την υπόθεση του Μεντί Αμπέντ, ο οποίος απασχόλησε ολόκληρο το καλοκαίρι τον Παναθηναϊκό και ουσιαστικά «πήγε πίσω» τον προγραμματισμό της ομάδας...

Οι Πράσινοι κυνήγησαν πάρα πολύ την υπόθεση του Αλγερινού άσου και δικαιολογημένα, αφού πέρυσι έκανε σούπερ σεζόν και οδήγησε τον Παναθηναϊκό στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα, αλλά φυσικά και του Κυπέλλου Ελλάδος, όμως ασχολήθηκαν μαζί του μέχρι το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, με αποτέλεσμα να μείνουν χωρίς αντικαταστάτη του...

Το «Τριφύλλι» βέβαια δεν έχει παρατήσει την υπόθεση Αμπέντ ούτε και τώρα, αφού όπως δήλωσε ο ίδιος ο Νίκος Νταμπίζας πριν λίγες ημέρες, θα προσπαθήσουν να τον φέρουν ως δανεικό τον Ιανουάριο. «Είναι ανοιχτή η περίπτωσή του για τον Γενάρη. Όμως δεν εξαρτάται από εμάς. Είναι τεσταρισμένος παίκτης και ξέρουμε ότι θα μας βοηθήσει αυτή η περίπτωση. Η Νιούκαστλ μπορεί να ξοδέψει 30-40 εκατομμύρια ευρώ για μεταγραφές και δεν κάνει κάποια ουσιαστική διαφορά για αυτούς. Είμαστε σε μια φάση αναμονής», είχε δηλώσει σχετικά ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού.

Ο Σκύλος πάντως έχει φρέσκο και αποκλειστικό ρεπορτάζ, το οποίο ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ όλα τα δεδομένα! Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες μας από την μανατζερική πιάτσα, ο Αμπεντ τις τελευταίες ημέρες «παίζει» δυνατά και για άλλη ελληνική ομάδα!

Συγκεκριμένα, με κάθε μυστικότητα, έχει ήδη βολιδοσκοπηθεί η πλευρά του Αλγερινού άσου για την προοπτική να επιστρέψει στην Ελλάδα Γενάρη ή καλοκαίρι, αλλά όχι για τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, η ομάδα που τον θέλει (εκτός του ΠΑΟ) μιλάει για αγορά του απο την Νιουκάστλ!

Κι αυτές που μπορούν στην Ελλάδα να πληρώσουν για μία τόσο ακριβή μεταγραφή, δεν είναι πάνω απο τρεις ομάδες...

Διαβάστε κι αυτό: Το sex tape πασίγνωστης ηθοποιού (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags