Facebook Pixel Ραγδαίες εξελίξεις στο πρωτάθλημα μπάσκετ!
| 2014-10-06 23:06:00

Ραγδαίες εξελίξεις στο πρωτάθλημα μπάσκετ!

Ραγδαίες εξελίξεις στο πρωτάθλημα μπάσκετ!

Τι γίνεται στην Α1 μετά τις τελευταίες... εκπλήξεις; Θα σκάσει η μεγάλη βόμβα ή θα βρεθεί συμβιβαστική λύση με τις ομάδες; Διαβάστε όλο το παρασκήνιο στον sportdog.

Ο Ολυμπιακός ανακοινώθηκε και επίσημα από τον OTE TV, ο οποίος θα δείχνει τα εντός έδρας παιχνίδια του στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ τον δρόμο των «ερυθρολεύκων» ακολούθησε και η ΑΕΚ, η οποία επέστρεψε φέτος στη μεγάλη κατηγορία.

Τώρα λοιπόν μένει να δούμε αν η... βόμβα που μπήκε στα θεμέλια της Α1 θα κάνει μπαμ. Ο εκπυρσοκροτητής βρίσκεται στα χέρια της Nova, όπως γράφει η στήλη «Sdog Pick n' Scroll».

Κι αυτό για τον απλούστατο λόγο, ότι η NOVA έχει στα χέρια της συμβόλαιο με 12 ομάδες και τελικά βρίσκεται με τηλεοπτικά δικαιώματα 11! Και μάλιστα η μία που έχασε, η ΑΕΚ, είναι ομάδα με δυναμική, με κόσμο που έχει συσπειρωθεί ξανά...

Γιατί μπορεί η ΑΕΚ να ανέβηκε από την Α2 πριν λίγους μήνες, μπορεί να έφτιαξε ομάδα μέσα σε 15 μέρες, αλλά εμπορικά είναι πολύ ισχυρό brand.

Οι περιπτώσεις λοιπόν ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ είναι δύο:

α)ή καταγγέλλει η NOVA τη σύμβαση και... ψαχνόμαστε

β) κάνει μείωση και οι εξελίξεις θα εξαρτηθούν από το μέγεθος του κουρέματος.

Σύμφωνα πάντως με όλες τις πληροφορίες που υπάρχουν τις τελευταίες ώρες, η NOVA δεν θα ενεργοποιήσει τη "βόμβα" που συζητάμε και προφανώς θα κάνει «κούρεμα»!

Δείτε κι αυτό:  
 Μπείτε στην Αμφίπολη από τον υπολογιστή σας (3d)  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags