Facebook Pixel Ο Βιεϊρίνια, ο Ιβάν και το σπίτι στην Θεσσαλονίκη
| 2014-10-06 23:50:00

Ο Βιεϊρίνια, ο Ιβάν και το σπίτι στην Θεσσαλονίκη

Ο Βιεϊρίνια, ο Ιβάν και το σπίτι στην Θεσσαλονίκη

Γιατί υπάρχει «θέμα» με τον Πορτογάλο άσο, πώς... ακούστηκε ξανά για ΠΑΟΚ και ποια είναι η σχέση του με την Ελλάδα; Διαβάστε τι συμβαίνει στο ρεπορτάζ του Sportdog!

Θέμα Βιεϊρίνια από το... πουθενά προέκυψε τις τελευταίες δύο ημέρες και (χωρίς να γράφεται πολύ) ήδη σιγά – σιγά το όνομά του μπαίνει στα ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ.

Δημοσιεύματα σε εφημερίδες και ιστοσελίδες στέκονται στο συμβόλαιό του, το οποίο ολοκληρώνεται στο τέλος του καλοκαιριού, αλλά και στην διοίκηση της Βόλφσμπουργκ, η οποία δεν τον έχει καλέσει ακόμα να συζητήσουν για το μέλλον και μάλιστα δεν δείχνει να... καίγεται για να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Ο Βιεϊρίνια λοιπόν, που είχε εξαιρετική παρουσία στον ΠΑΟΚ και αγαπήθηκε όσο λίγοι από την κερκίδα, θα μπορεί σε λίγους μήνες να συζητά με όποια ομάδα θέλει και μάλιστα θα έχει την δυνατότητα να υπογράψει και συμβόλαιο, το οποίο θα ισχύει από το καλοκαίρι...

Κάπου εδώ «κόλλησε» και ο Δικέφαλος, αφού θυμίζουμε πως ο Πορτογάλος αποτελούσε τον μεγάλο ποδοσφαρικό πόθο του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος ήθελε να τον φέρει στην Τούμπα μόλις ανέλαβε την ομάδα, αλλά το κόστος της μεταγραφής τότε ήταν απαγορευτικό.

Ο Βιεϊρίνια αγαπάει άλλωστε πάρα πολύ την Ελλάδα και την Θεσσαλονίκη, έχει παντρευτεί Ελληνίδα, έχει αγοράσει πρόσφατα σπίτι στην συμπρωτεύουσα, ενώ κάθε φορά που έρχεται στην χώρα μας, επισκέπτεται το γήπεδο του Δικεφάλου...

Βέβαια, από αυτό το σημείο μέχρι να υπάρξει όντως ΘΕΜΑ, είμαστε πολύ μακριά, καθώς ο Βιεϊρίνια αυτή την στιγμή αγωνίζεται στην Μπουντεσλίγκα, έχει ένα καλό συμβόλαιο και στόχος του είναι το καλοκαίρι να βρει ένα ακόμα καλύτερο, το οποίο ίσως θα είναι και το μεγαλύτερο της καριέρας του.

Για αυτό και τον ενδεχόμενο να υπάρξει όντως θεμα για τον ΠΑΟΚ είναι πολύ δύσκολο και πολύ μακρινό. Μόνο αν ο Ιβάν... τρελαθεί, του μιλήσει και τον ψήσει με τρελά λεφτά. Αλλά θαύματα δεν γίνονται στην σημερινή εποχή. Ή όχι;

Διαβάστε κι αυτό: ΣΑΛΟΣ! Στις "υποκλοπές" και η Κέλι Μπρουκ (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags