Facebook Pixel Αν δεν είχε και τη… διαιτησία τι θα έκανε με τον ΠΑΟΚ
| 2014-10-07 13:26:00

Αν δεν είχε και τη… διαιτησία τι θα έκανε με τον ΠΑΟΚ

Αν δεν είχε και τη… διαιτησία τι θα έκανε με τον ΠΑΟΚ

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει ιντερνετικές... αποκαλύψεις για τον Ολυμπιακό.

Άμα ψάξουν κι άλλο στο Ίντερνετ, αλλά σε βάθος...μηνών κι όχι…μόνο εβδομάδων, μπορούν να βρουν στη Θεσσαλονίκη κι άλλα άρθρα για να (υπο)στηρίξουν το πόσο…κακός σύλλογος είναι ο Ολυμπιακός και το πόσο ευθύνεται για…όλα τα δεινά του ελληνικού ποδοσφαίρου.

*** Τώρα, το πώς γίνεται ο Ολυμπιακός που υποτίθεται πως κάνει ό,τι θέλει και τα έχει όλα δικά του σε Λίγκα, ΕΠΟ, κράτος, παρακράτος και δεν ξέρω εγώ που αλλού, να έχει εδώ και κάποια χρόνια τα αποτελέσματα που έχει με τον ΠΑΟΚ, είναι προφανώς ένα ανεξήγητο φαινόμενο.

*** Διότι ο…ελέγχων τα πάντα Ολυμπιακός έχει μέσα στην τελευταία πενταετία αποκλειστεί δύο φορές στο κύπελλο από τον ΠΑΟΚ, έχει χάσει από αυτόν την πρώτη θέση στα πλέϊ οφς και γενικά στα 16 μεταξύ τους παιχνίδια σε αυτό το διάστημα έχει ο ΠΑΟΚ 7 νίκες, ο Ολυμπιακός 6 και τα άλλα 3 ματς έληξαν ισόπαλα! Δηλαδή, αν δεν είχε και τη…διαιτησία ο Ολυμπιακός, μάλλον δεν έπρεπε να σταυρώσει νίκη με τον ΠΑΟΚ. Η, μάλλον μόνο το περσινό 4-0 έπρεπε να είχε στα υπέρ του αποτελέσματα…

*** Η μόνη εξήγηση που μπορεί να δοθεί είναι ότι ο ΠΑΟΚ όλη αυτή την πενταετία είχε σαφώς…πολύ καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό. Τώρα πως συνέβη αυτό, αλλά δεν πήρε κανένα πρωτάθλημα και κανένα κύπελλο και δεν έπαιξε ποτέ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ σε δύο προσπάθειές του κι οι μεγαλύτερες διακρίσεις του στην Ευρώπη ήταν οι αποκλεισμοί κάθε Φλεβάρη στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ, συνιστούν μάλλον…λεπτομέρειες.

*** Την στιγμή που ο Ολυμπιακός πήρε τέσσερα σερί πρωταθλήματα, έκανε δύο νταμπλ και πήγε δύο φορές στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ και στους 16 του Γιουρόπα Λιγκ. Λεπτομέρειες κι αυτά…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags