Facebook Pixel Ψεύτες δημοσιογράφοι…
| 2014-10-08 19:11:00

Ψεύτες δημοσιογράφοι…

Ψεύτες δημοσιογράφοι…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος θυμάται μία ιστορία…διδακτική.

•Θυμάμαι τι γίνονταν για εβδομάδες το καλοκαίρι του 2013 με την ιστορία Βερδού στον Ολυμπιακό. Μέχρι που ξεκαθάρισε ο παίκτης ότι δεν έρχεται στην Ελλάδα. Κι επειδή αυτό που γράφτηκε σε όλα τα ρεπορτάζ ήταν πως ο λόγος της άρνησής του ήταν η γυναίκα του, τρώγαμε κάργα…μπινελίκι οι δημοσιογράφοι από πολύ κόσμο, που δεν το πίστευε και θεωρούσε ότι το θέμα ήταν οικονομικό η, τέλος πάντων οτιδήποτε άλλο κι όχι η κυρία Βερδού.

•Διαβάζω λοιπόν χθεσινό ρεπορτάζ από τη μεγαλύτερη αραβική ιστοσελίδα (http://www.thenational.ae/), με αφορμή την μεταγραφή του Βερδού στην Μπανί Γιας…

«Πέρσι ο Καταλανός ήταν ελεύθερος από την Εσπανιόλ και έγινε μία ελκυστική περίπτωση για τον Ολυμπιακό του Ισπανού προπονητή Μίτσελ. Ο Βερδού κι η σύντροφός του επισκέφθηκαν την Αθήνα και ξεναγήθηκαν στην πόλη και στο σύλλογο από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Είδαν που θα μένουν, δίπλα στη θάλασσα και είδαν και το εντυπωσιακό γήπεδο του Ολυμπιακού στον Πειραιά.

Σεβίλλη, Βιγιαρεάλ και Μπέτις επίσης ενδιαφέρονταν για τον Βερδού, αλλά η προσφορά του Ολυμπιακού ήταν η πιο καλή. Κι επιπλέον το δέλεαρ της συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Βερδού ήταν έτοιμος να υπογράψει κι ο ατζέντης του πήγε στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη διαπραγμάτευση.

Όμως, ύστερα από περαιτέρω συζήτηση με τη συζύγό του, που δεν συνύθιζε την ιδέα της μετακίνησης στην Ελλάδα, ο Βερδού άλλαξε γνώμη κι αποφάσισε να μείνει στην Ισπανία. Πήγε στην Μπέτις κι αντί να παίζει με τον Ολυμπιακό στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, υποβιβάστηκε στη Β΄κατηγορία με την Μπέτις.

Και τώρα παίζει τελικά για πρώτη φορά στη ζωή του μακριά από την Ισπανία, στο πρωτάθλημα του αραβικού κόλπου»…

•Χωρίς σχόλια.

Πηγή: sport-fm.gr 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags