Facebook Pixel Θα τον περιμένουν και αύριο...
| 2014-10-08 21:24:00

Θα τον περιμένουν και αύριο...

Θα τον περιμένουν και αύριο...

Ο Τζέιμς Γκιστ έμεινε και την Τετάρτη (8/10) εκτός προπόνησης, εξαιτίας του προβλήματος που αντιμετωπίζει στον ώμο και, όπως έκαναν γνωστό οι «πράσινοι», η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την Πέμπτη (9/10).

Κατά τ` άλλα, ο Ντε Μάρκους Νέλσον ο οποίος εδώ και πολύ καιρό δεν προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα λόγω του τραυματισμού του, αναχώρησε για τις ΗΠΑ καθώς θεώρησε καλύτερο, να υποβληθεί σε επέμβαση στη κνήμη από εξειδικευμένο γιατρό, αντί να εξακολουθήσει τη συντηρητική του αγωγή.

Από κει και πέρα στην προπόνηση της Τετάρτης (8/10) ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ανέλυσε στους παίκτες του τις τελευταίες λεπτομέρειες για την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους», περιμένοντας απ’ όσους είναι ετοιμοπόλεμοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, απέναντι στην ατυχία που έχει χτυπήσει την ομάδα του «τριφυλλιού».

Στην προπόνηση δεν συμμετείχαν οι Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Λουκάς Μαυροκεφαλίδης και Τζέιμς Γκιστ οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Αναφορικά με τον Αμερικανό φόργουορντ, η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την Πέμπτη (9/10), οπότε και θα φανεί αν τεθεί στη διάθεση του Ιβάνοβιτς για το ντέρμπι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags