Facebook Pixel Sofia Vergara: Τι γυναίκα είναι αυτή! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2014-10-09 18:30:00

Sofia Vergara: Τι γυναίκα είναι αυτή! (ΦΩΤΟ)

Sofia Vergara: Τι γυναίκα είναι αυτή! (ΦΩΤΟ)

Η Κολομβιανή ηθοποιός λέει πώς αισθάνθηκε όταν πάτησε τα 40, τι κάνει για να διατηρείται τόσο όμορφη και εξηγεί ποιος είναι ο ιδανικός σύντροφος για εκείνη...

Στα 42 της η Sofia Vergara έχει ένα κορμί που γυναίκες με τα μισά της χρόνια θα σκότωναν για να το έχουν. Η πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς «Modern Family» πόζαρε για το περιοδικό «Shape» και έδειξε πως είναι σε εξαιρετική φόρμα.

Με ένα μαύρο μικροσκοπικό μπικίνι και ένα σέξι μπλουζάκι η Κολομβιανή σταρ μοιάζει με πραγματική σεξοβόμβα.

«Δεν πήγαινα ποτέ στο γυμναστήριο. Ημουν πάντα χαρούμενη με το σώμα μου. Πολλές γυναίκες παραπονιούνται για το μεγάλο στήθος τους αλλά εγώ πάντα ένιωθα άνετα με αυτό και κυρίως γιατί οι άνδρες με αποδέχονταν όπως ήμουν. Οταν όμως ήρθαν τα μεγάλα 40 το 2012 ξαφνικά ένιωσα πως το σώμα μου χαλάρωνε. Διάβαζα ότι αλλάζει και ο μεταβολισμός. Τότε σκέφτηκα ότι κάτι έπρεπε να κάνω για να φρενάρω το χρόνο. Ακολούθησα το παράδειγμα της συναδέλφου μου Julie Bowen η οποία με τρία παιδιά καταφέρνει πάντα να γυμνάζεται. Επειδή όμως δεν μου άρεσει το γυμναστήριο και πάντα βρίσκω δικαιολογίες για να να μην πάω κάνω πιλάτες και προσέχω τι τρώω. Βέβαια αυτό  μου είναι πολύ δύσκολο γιατί δεν μπορώ να ζήσω χωρίς γλυκά. Τι να κάνουμε όμως: Χωρίς πόνο, δεν έχει γλυκό!».



Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό και για τον ιδανικό άνδρα που θέλει να έχει δίπλα της: «Θέλω κάποιον που να είναι ευγενικός και να με κάνει να γελάω». Οσον αφορά το νέο της αμόρε που ακούει στο όνομα Joe Manganiello είπε: «Οταν επιλέγεις ένα σύντροφο κοιτάζεις να είναι κάποιος που σε φροντίζει και σε κάνει να αισθάνεσαι προστατευμένη και ποθητή».



Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags