Facebook Pixel «Θα στεναχωρηθώ, αν νικήσουμε την ΑΕΚ»!
| 2014-10-12 16:24:00

«Θα στεναχωρηθώ, αν νικήσουμε την ΑΕΚ»!

«Θα στεναχωρηθώ, αν νικήσουμε την ΑΕΚ»!

Για την επιστροφή του στο ποδόσφαιρο μέσω της θέσης του εκτελεστικού διευθυντή μίλησε ο Στράτος Γιδόπουλος στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra Fm 103,3 και σημείωσε ότι θα στενοχωρηθεί αν ο Απόλλων νικήσει την ΑΕΚ την επόμενη εβδομάδα!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιδόπουλου:

Για την εμπλοκή του στον Απόλλωνα:

«Ο εγγονός μου είναι στον Απόλλων. Γνωρίστηκα με τον Μονεμβασιώτη, ο οποίος είχε επαφές με τους Γκαγκάτση, Καλογιάννη, οι οποίες δεν προχώρησαν. Του είπα στην αρχή ότι δεν θέλω να ασχοληθώ, αλλά να δίνω μόνο συμβουλές. Αρκετές μέρες μετά είδα ότι ήθελε κάποιον να δώσει λύσεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Συνδύασα και το γεγονός ότι προέρχομαι από τον Απόλλωνα και δέχτηκα. Είμαι άμισθος. Τα χρήματα δεν με ενδιαφέρουν. Ασχολούμαι για την αγάπη μου για το ποδόσφαιρο. ΑΕΚτζής είμαι, αλλά πλέον στόχος μου είναι πώς θα ανέβει ο Απόλλων».

Για το αν ο Απόλλων ενισχύθηκε στο παρασκήνιο:

«Δεν θέλουμε να δουλέψουμε στο παρασκήνιο. Στο ποδόσφαιρο έχει αρχίσει η εξυγίανση. Θέλουμε να παίζουμε με κανόνες. Αν κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να παρατυπούν θα μας βρουν μπροστά στους. Ο Απόλλων δεν θα είναι σαν πρόβατο στο σφαγείο».

Για την ενίσχυση:

«Όλο το ρόστερ είναι νέο, καλά καλά δεν έχουν μάθει να παίζουν μεταξύ τους. Ο Κωστένογλου είναι καταρτισμένος και ο Απόλλων έδειξε σταθερή βελτίωση στα φιλικά. Έχουμε ελλείψεις που θα διορθωθούν με προσθήκες που θα βοηθήσουν τους υπάρχοντες».

Για το αν θα έπαιρνε τον Κωστένογλου αν αναλάμβανε νωρίτερα:

«Εννοείται. Τους παίκτες, βέβαια, δεν θα έπαιρνα τους ίδιους. Πλέον στην αγορά μπορείς να βρεις ποιοτικούς και φθηνούς. Αρκεί να έχεις μάτι να βλέπεις και να προβλέπεις. Ήδη έχουμε κάνει σκάουτινγκ και θα έρθουν ένα μήνα νωρίτερα για να εγκλιματιστούν οι νεοαποκτηθέντες».

Για το πρωτάθλημα:

«Είναι διαφορετικό από τη Super League, έχει δύναμη και μικρές πόλεις που διψούν για ποδόσφαιρο. Σε κάθε όμιλο ξεχωρίζουν δύο με τέσσερις ομάδες. Χαρά μου είναι να ανέβουν στο τέλος η ΑΕΚ και ο Απόλλων».

Για το σύστημα διεξαγωγής:

«Καλό είναι, αλλά έπρεπε να ανεβαίνουν τρεις ή τέσσερις».

Για τη διαιτησία:

«Οι παράγοντες πρέπει να ηρεμήσουμε. Όχι όταν ένα σφύριγμα είναι σε βάρος μας να το λέμε απαράδεκτο και όταν υπέρ μας να λέμε καλώς έγινε. Μου έκανε εντύπωση για κάποια πράγματα που γράφτηκαν. Το διαιτητικό τρίο στη Ριζούπολη ήταν άριστο και μακάρι να υπάρχουν τέτοιες διαιτησίες όπως την Παρασκευή. Το είδα το γκολ. Όντως ο παίκτης του Απόλλωνα έχει μπροστά τα χέρια του, αλλά επ' ουδενί ο αμυντικός δεν έχει επαφή με τη μπάλα. Αυτή έχει περάσει από πάνω του και ο παίκτης μας τη βρίσκει πέφτοντας προς τα πίσω.

Δεν έχω δει τέτοια διαιτησία στη Super League. Μπράβο τους. Είναι βέβαιο ότι ο διαιτητής θα κάνει καριέρα στη Super League οπωσδήποτε. Κι εγώ διαμαρτυρήθηκα στο ακυρωθέν γκολ του Βάντερσον, αλλά το είδα και ήταν σωστή υπόδειξη».

Για τη φιλοσοφία του:

«Είπα ότι θα μαζευόμαστε όλοι και θα αποφασίζω εγώ χιουμοριστικά, όπως είχα κάνει και όταν ήμουν στην ΑΕΚ. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου. Αν υπάρχουν διαφορές θα τις έχουμε λύσει όταν θα έχει περάσει και το επόμενο ματς. Ίσως είμαι λάθος, αλλά δεν κάνω πίσω».

Για την ΑΕΚ:

«Το 89' όταν πήραμε το πρωτάθλημα η ΑΕΚ ξεκινούσε να πάει Θεσσαλονίκη και την ακολουθούσαν μανάδες, πατεράδες, αδέρφια, ξαδέρφια. Ήταν μια οικογένεια. Τώρα είμαι στον Απόλλωνα και προασπίζω τα συμφέροντά του. Αν ο Απόλλων νικήσει, βέβαια, την ΑΕΚ θα στενοχωρηθώ. Αν νικήσει οποιονδήποτε άλλον θα χαρώ.

«Αν ο Απόλλων νικήσει, βέβαια, την ΑΕΚ θα στενοχωρηθώ. Αν νικήσει οποιονδήποτε άλλον θα χαρώ. Η ΑΕΚ είναι ένα κλικ παραπάνω. Έχει καλύτερο ρόστερ»

Η ΑΕΚ είναι ένα κλικ παραπάνω. Έχει καλύτερο ρόστερ. Αλλά αυτά δεν παίζουν απόλυτο ρόλο και το ξέρετε. Αν έχεις μικρότερο ρόστερ πρέπει να είσαι παθιασμένος απέναντι στον αντίπαλο.

Το πέρασμα της ΑΕΚ από τη Γ' και τη Β' ήταν ό,τι πιο πονεμένο και εύχομαι να τελειώσει. Η ΑΕΚ χάνει μονίμως φιλάθλους. Παιδιά 5 και 8 ετών δεν γίνονται ΑΕΚ δυστυχώς. Όλοι έλεγαν θα κάνουμε υποδομές… Θα περάσουν 200 χρόνια και πάλι τα ίδια θα λέμε. Είναι επιτακτική ανάγκη να πάρει το πρωτάθλημα στη Super League. Της εύχομαι καλή επιτυχία απέναντι στον Παναιγιάλειο».

Για τις κόντρες μεταξύ των παραγόντων:

«Η ΑΕΚ χάνει μονίμως φιλάθλους. Παιδιά 5 και 8 ετών δεν γίνονται ΑΕΚ δυστυχώς.Είναι επιτακτική ανάγκη να πάρει το πρωτάθλημα στη Super League. Της εύχομαι καλή επιτυχία απέναντι στον Παναιγιάλειο»

«Υπάρχουν δύο πόλοι δυνατοί που μάχονται και δεν ξέρω τον λόγο. Κανονικά αυτές οι κόντρες έπρεπε να αφορούν μόνο τα επιχειρησιακά τους. Να αφήσουν το ποδόσφαιρο. Ζούμε, όμως σε μία κοινωνία που όλα γίνονται στο βωμό του κέρδους και των χρημάτων».

Για τις αντιδράσεις στο πρόσωπό του:

«Με λοιδόρησαν και υπήρξαν αντιδράσεις. Μακάρι το ποδόσφαιρο να είχε παράγοντες όπως ο Κωστούλας, ο Μονεμβασιώτης, ο Δελλής. Η ποιότητα θα ήταν καλύτερη και το προϊόν ελκυστικό. Αν τα σχέδια του Μονεμβασιώτη υλοποιηθούν, τότε ο Απόλλων θα γίνει σύγχρονο ευρωπαϊκό σωματείο».

«Αν τα σχέδια του Μονεμβασιώτη υλοποιηθούν, τότε ο Απόλλων θα γίνει σύγχρονο ευρωπαϊκό σωματείο»

Για τον Απόλλωνα, τέλος, είπε:

«Περιμένω σε κάθε ματς αγωνιστική άνοδο 5-10%. Προχθές δεν έμεινα ικανοποιημένος. Ευτυχώς οι αλλαγές του προπονητή έπιασαν. Ο Φαρινόλα είναι ηγετική φυσιογνωμία και συμπαρασύρει όλο το σύνολο. Περιμένω, όμως από όλους σταδιακή άνοδο. Αυτό επιτάσσει το συμφέρον του Απόλλωνα. Να ηρεμήσουν και οι Απόλλωνιστές. Το καλό της ομάδας θέλουν, όχι το κακό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags