Facebook Pixel Άσχημα μαντάτα για Τζαβέλλα...
| 2014-10-14 23:39:00

Άσχημα μαντάτα για Τζαβέλλα...

Άσχημα μαντάτα για Τζαβέλλα...

«Θα προσπαθήσω να παίξω κόντρα στην Φιορεντίνα…» είχε πει ο Τζαβέλλας στην τελευταία του συνέντευξη στο διαδίκτυο. Αυτό δεν θα επιτευχθεί και επιβεβαιώθηκε μετά τις σημερινές εξετάσεις και το υπερηχογράφημα στο οποίο υποβλήθηκε ο διεθνής ποδοσφαιριστής...

Όπως αναφέρεται και από την ΠΑΕ.. «Η ανάλυση της εξέτασης έδειξε πως ο ποδοσφαιριστής δεν είναι ακόμα έτοιμος να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους εξαιτίας της σοβαρότητας της θλάσης, αφού τη στιγμή του τραυματισμού υπέστη αποκόλληση έκφυσης του προσαγωγού, αλλά και προϋπάρχουσας χρόνιας τενοντίτιδας στην περιοχή των προσαγωγών».

Αυτό σημαίνει ότι ο Τζαβέλλας θα συνεχίσει το πρόγραμμα αποθεραπείας που του έχει δώσει ο υπεύθυνος του ιατρικού τιμ, Γιώργος Οικονομίδης και σε περίπου δύο εβδομάδες θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία έτσι ώστε να φανεί αν το πρόβλημα έχει αποκατασταθεί πλήρως.

Το σίγουρο μετά από αυτή την εξέλιξη (οι νέες εξετάσεις θα γίνουν τέλη Οκτωβρίου) είναι ότι ο Τζαβέλλας χάνει και τα τέσσερα εντός έδρας ματς με Ατρόμητο, Φιορεντίνα, Βέροια, ΠΑΣ Γιάννινα, προφανώς και τον Εργοτέλη στις 3 Νοεμβρίου.

Πηγή: paok24.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags