Facebook Pixel Οι εξηγήσεις Ρανιέρι και τα... παράπονα για τους παίκτες!
| 2014-10-15 00:06:00

Οι εξηγήσεις Ρανιέρι και τα... παράπονα για τους παίκτες!

Οι εξηγήσεις Ρανιέρι και τα... παράπονα για τους παίκτες!

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα της Εθνικής, όμως άφησε... μπηχτές για τους παίκτες που δεν απέδωσαν και δεν έκαναν αυτά που είπε. Διαβάστε την εξήγηση του Ιταλού για το σύστημα που επέλεξε...

«Το πρόβλημα ήταν το σημείο στο οποίο δεχθήκαμε το γκολ, ξέραμε ότι είναι ισχυροί στις αντεπιθέσεις, αλλά ίσως δεν είχαμε τη δύναμη να ανταπεξέλθουμε σε αυτά που είχαμε πει», ανέφερε αρχικά ο Ιταλός προπονητής και πρόσθεσε:

«Όταν παίζεις με τέτοιους αντιπάλους, πρέπει να έχεις παίκτες που να παίζουν καλά στο ένας εναντίον ενός, μόνο ο Τοροσίδης προσπάθησε να το κάνει σήμερα και να σπάσει τη γραμμή του αντιπάλου. Ο βαθμολογικός πίνακας πάντα λέει την αλήθεια. Εμείς πρέπει να το αλλάξουμε αυτό».

Για τις αλλαγές στη διάταξη, σχολίασε: «Ήθελα να σπάσω την αμυντική τους γραμμή και να φτάσουν στο γκολ. Για αυτό το λόγο έβαλαν τον Αθανασιάδη και τον Μήτρογλου μαζί στην επίθεση. Παίξαμε ποδόσφαιρο, προσπαθήσαμε να επιτεθούμε, οι μέσοι μας δεν είχαν πίεση, αλλά δεν φτάσαμε στο επίπεδο που θα ήθελαν. Δεν έκαναν τις προσπάθειες που έπρεπε οι μέσοι μας, δεχθήκαμε δυο ηλίθια γκολ κι αυτό ήταν το μεγάλο πρόβλημα».

Ενώ για το τι είπε στους παίκτες, πρόσθεσε: «Μίλησα στους ποδοσφαιριστές και τους είπα αυτό που είπα και σε εσάς. Παίξαμε για τον εαυτό μας κι όχι για την ομάδα. Από εκεί και πέρα, εγώ ειμαι ο προπονητής, εγώ είμαι ο υπεύθυνος κι εγώ πρέπει να αλλάξω αυτή την κατάσταση».

Για το αν έχουν ευθύνες οι παίκτες, απάντησε: «Η ευθύνη βαραίνει πάντα τον προπονητή. Ο προπονητής πρέπει να βρει τη λύση. Εγώ θα προσπαθήσω και θα τη βρω».

Τέλος, για το αν υπάρχουν ελπίδες πρόκρισης, είπε: «Πρέπει να παλέψουμε, τίποτα δεν θα μας χαριστεί. Δεν χάθηκε τίποτα, αλλά πρέπει να αντιδράσουμε τώρα».


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags