Facebook Pixel Ομάδα μοντέλο την έκαναν…
| 2014-10-15 00:13:00

Ομάδα μοντέλο την έκαναν…

Ομάδα μοντέλο την έκαναν…

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει για την εικόνα που προκαλεί λύπηση, για την ΕΠΟ που τα έχει κάνει όλα, για τους άσχετους, αλλά και για τον... άμπαλο Έλληνα!

Ήταν έντεκα χρόνια δόξας, Ελληνικής υπερηφάνειας, έντεκα χρόνια όπου καμαρώναμε για μία ΜΕΓΑΛΗ Ελληνική ομάδα ποδοσφαίρου! Μόχθησαν άνθρωποι και άνθρωποι για να μιλάει με θαυμασμό για την εθνική Ελλάδας το σύνολο της Ευρώπης και όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης! Ζήσαμε νίκες… Πολλές νίκες! Προκρίσεις σε μεγάλες διοργανώσεις! Σερί επιτυχιών! Είδαμε πολύ μεγάλα ματς!
 
Αλλά… παίζαμε αμυντικά!!!!!!!!!! Κερδίζαμε μόνο… 1-0!!!!!
 
Μα πόσο αστείος μπορεί να γίνει ο… άμπαλος Έλληνας! 
 
Μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες οι επιλογές της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας (και όχι βέβαια Ε-ΠΟ) όλο αυτό το κλίμα που διαμορφώθηκε από το βράδυ του αποκλεισμού με την Κόρτα Ρίκα και μετά, ο αποκεφαλισμός όλων των ανθρώπων που δούλευαν για την ομάδα και η πρόσληψη κάποιων… άσχετων μαζί με το νέο προπονητή που ήρθε τρεις-τέσσερις μέρες πριν το πρώτο ματς, έφεραν αποτελέσματα που δεν έχουμε να δούμε από την εποχή… Αρχοντίδη και μία εικόνα η οποία πραγματικά προκαλεί λύπηση…
 
Δεν ήταν έκπληξη η ήττα και η εμφάνιση με τους παίκτες των αντιπάλων που παίζουν στην… επιθετικογενή Μίλτον Κέινς Ντονς, την Φλίτγουντ και την σκληροτράχηλη Πορτ Βέιλ! Αυτοί έχουν ομάδα, είχαν πλάνο και κέρδισαν εύκολα και δίκαια. Εμείς είχαμε -κάποτε- ομάδα μοντέλο και τώρα έχουμε… (Ας μην προχωρήσουμε και  αδικήσουμε κάποιους ανθρώπους).   
 
Αλλά εκεί που λες ότι… αυτή η διοίκηση της ΕΠΟ τα έχει κάνει όλα (για πολλά εξ’ αυτών περιμένουμε και πολύ σοβαρές αποφάσεις και εξελίξεις) κάθε εβδομάδα (και δυο και τρεις φορές…) δίνει στην φίλαθλη κοινή γνώμη και ένα και δύο και τρία «πατήματα» για κριτική, αλλά και για χλευασμό.
 
Ο διασυρμός της εθνικής νέων στην Ελβετία τους οδήγησε να παραδεχθούν (με την ουσιαστική απόλυσή του) ένα απίστευτο λάθος με την πρόσληψη ενός προπονητή ο οποίος την τελευταία δεκαετία ανέλαβε ομάδα (Γ΄ εθνικής ομάδας) μία φορά. Δηλαδή αν δεν έχανε 10-0 η εθνική, η πρόσληψη θα ήταν σωστή και δίκαιη και αξιοκρατική;
 
Και ενώ το θέμα είναι πώς ο πρόεδρος της ΕΠΟ ενέκρινε μία τέτοια πρόσληψη για την οποία λέγεται και γράφεται σε όλη την Ελλάδα ότι μεσολάβησε συγγενής του Τζαλακώστα που προσφάτως ασχολείται μαζί με τον Ρανιέρι και με την εθνική ανδρών (φοβερά πράγματα γίνονται…) από το βράδυ της Δευτέρας «άγνωστοι» και για πολλές ώρες, στοχοποιούν νεαρούς διεθνείς που δήθεν… «έκαναν τα σόδομα και τα γόμορα στην Ελβετία».
Από το βράδυ της Δευτέρας όλη η Ελλάδα μαθαίνει ότι ο Πόζογου και ο Δώνης μάλλον θα τιμωρηθούν με αποκλεισμό από την εθνική γιατί έκαναν κάτι… τρομακτικό! Απίστευτη λάσπη που πέφτει με σκοπό!
 
Και τελικά μάθαμε ότι ο Πόζογλου έσπασε ένα τζάμι παίζοντας μπάλα στο ξενοδοχείο!
 
Επεδίωξαν (Δευτέρα βράδυ με τις γνωστές τους περίεργες διαρροές) να ρίξουν το βάρος στους παίκτες και σήμερα τρέχουν να τα μαζέψουν, ζητώντας την παραίτηση εκείνου που προσέλαβαν πριν ένα μήνα!
 
Τελικά… Τι άλλο θα δούμε με αυτούς της ΕΠΟ; Τι άλλο θα ακούσουμε; Τι άλλο μπορούν να κάνουν;
 
Για να μην ξεχαστούμε… Τώρα ο Σαρρής (και οι άλλοι) δεν θα φύγουν! Όχι βέβαια! Τώρα θα καθίσει και θα περιμένει! Θα τα ζήσει όλα όσα έρχονται! Εντός και εκτός γηπέδου! Και έχουν μαζευτεί τόσα πολλά…


Διαβάστε κι αυτό: «Κράξιμο» για Εθνική, «φανέλες και... Καραγκούνης»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags