Facebook Pixel Ο ΠΑΟΚ αδυνατεί να στηρίξει τους οπαδούς του
| 2014-10-15 09:26:00

Ο ΠΑΟΚ αδυνατεί να στηρίξει τους οπαδούς του

Ο ΠΑΟΚ αδυνατεί να στηρίξει τους οπαδούς του

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης σχολιάζει τα όσα συνέβησαν στα γραφεία του ΠΑΟΚ με αφορμή την δυσαρέσκεια του κόσμου για ένα μέλος του ΔΣ και τον νομικό σύμβουλο της ΠΑΕ.

Τελικά ο Γεροντίδης (μέλος της διοίκησης) κι ο Μαυρομάτης (νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ) θα «απολυθούν» ή θα παραμείνουν στη θέση τους και θα μεγαλώσει το χάσμα με τους οργανωμένους οπαδούς; Απαίτησαν την απομάκρυνσή τους από τη διοίκηση Τζακ Αγγελίδη και είμαι βέβαιος ότι ο κακόμοιρος ο πρόεδρος δεν κατάβαλε και πολύ καλά τι ακριβώς συμβαίνει.

Πριν από δυο μέρες, φώναζαν στα γραφεία του ΠΑΟΚ και φρόντισαν να το κοινωνήσουν μέσω των ρεπόρτερ της ομάδας, ότι δεν τίθεται θέμα αποχώρησης των «δύο», επειδή κρίνονται -από τους οπαδούς- ανεπαρκείς να υπερασπιστούν τους συνοπαδούς τους, οι οποίοι, δικαίως ή αδίκως, πρέπει να δίνουν το παρών στα αστυνομικά τμήματα όταν αγωνίζεται η ομάδα τους. Και ποιος ξέρει τι άλλο προηγήθηκε...

Ο μηχανισμός του ΠΑΟΚ, όσο δεν υπήρχε ένα ισχυρό μέτωπο, σαν αυτό του Σαββίδη, που υποτίθεται ότι ανοίγει την πόρτα του πρωθυπουργού, αμύνθηκε -υπέρ των οπαδών του- με φιλότιμο κάθε φορά που οι οπαδοί του είχαν προβλήματα με την αστυνομία και τη δικαιοσύνη. Θυμάμαι πόσο έτρεξε ο Ζαγοράκης γι αυτά τα θέματα.

Με τον Σαββίδη, τα πράγματα είναι διαφορετικά κι όλοι τους δείχνουν να είναι ανυπεράσπιστοι, τη στιγμή που κάποιοι άλλοι, νοιώθουν. κυβέρνηση κι ας μην καυχιούνται για τις στενές τους σχέσεις με τον πρωθυπουργό. Μάλλον δεν τους είναι χρήσιμες.

Όπως και να έχει, οι οπαδοί φαίνεται ότι μπούχτισαν να περιμένουν πότε θα του καπνίσει του Σαββίδη να δώσει εντολή, ώστε να αλλάξουν οι ισορροπίες και να αποφευχθούν οι αδικίες. Γιατί υπάρχουν κι απ΄ αυτές, όσο μπορούμε να γνωρίζουμε. Καταδικαστικές αποφάσεις επειδή ο αστυνομικός στράβωσε με το παραμικρό και ο δικαστής εμπιστεύεται την μαρτυρία του ένστολου για να «πακετάρει» τον οπαδό. Οικογενειάρχης, μεσήλικας, κατέβηκε από το σπίτι του, απέναντι από την Τούμπα, πήγαινε στο περίπτερο με τις παντόφλες να αγοράσει τσιγάρα και ο αστυνομικός τον μπουζούριασε, πέρασε αυτόφωρο, κρίθηκε προφυλακιστέος και ακόμη να συνέλθει.

Το παράδειγμα δεν εξωραΐζει όλα τα στραβά και τα ανάποδα των οπαδών. Των κακών οπαδών. Αλλά, η απουσία της ΠΑΕ σε κρίσιμες στιγμές είναι μια από τις αδυναμίες αυτής της διοίκησης και της ανεπάρκειας τόσο σε επικοινωνιακό επίπεδο όσο και στην ουσία της υπόθεσης.
Επίσης, αν υπάρχει κάποιος που θα πρέπει να είναι ενήμερος εδώ και πολύ καιρό, αν τυχόν δεν είναι (ή κάνει πως δεν είναι) δεν είναι άλλος από τον ίδιο τον Σαββίδη.

Από τον οποίο, βεβαίως βεβαίως, αναμένονται οι οριστικές αποφάσεις. Κι αν δεν αποφασίσει για το μέλλον των «δύο», που ο ίδιος επέλεξε, ας αποφασίσει για την πολιτική που θα ακολουθήσει σε σχέση τα σημαντικότερα προβλήματα των οπαδών.
Αν θα είναι μαζί τους, ή θα είναι απέναντί τους.

Πηγή: SportFM.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags