Facebook Pixel Στιλ για Ολυμπιακό: "Η αστυνομία στα αποδυτήρια"!
| 2014-10-15 10:54:00

Στιλ για Ολυμπιακό: "Η αστυνομία στα αποδυτήρια"!

Στιλ για Ολυμπιακό: "Η αστυνομία στα αποδυτήρια"!

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στη Daily Mail παραχώρησε ο Λουκ Στιλ...

"Είναι η μεγαλύτερη αλλαγή που υπήρξε στη ζωή μου. Υπάρχει μία διαφορετική κουλτούρα σε αυτόν τον τόπο. Εγώ ζω δίπλα στη θάλασσα, οπότε είναι αρκετά διαφορετικά απ' ό,τι στους δρόμους του Γιόρκσαϊρ.

Οι άνθρωποι με ρωτούν πώς έχω προσαρμοστεί, αλλά εντάξει, δεν είναι και σαν να έχω πάει στον Άρη. Βρίσκομαι στα μισά της καριέρας μου και θέλω να πραγματικά να πετύχω κι άλλα στο ποδόσφαιρο", σχολίασε αρχικά για τους πρώτους μήνες της ζωής του στην Ελλάδα.

Για την επαφή που είχε με τον Νταμπίζα: "Μου είπε πως ήθελε να με συναντήσει πρόσωπο με πρόσωπο στο Λονδίνο. Είναι μία ελληνική συνήθεια αυτή. Θέλουν να σε βλέπουν στα μάτια για να σιγουρευτούν πως είναι ο κατάλληλος για τη συγκεκριμένη δουλειά.

Προφανώς τους έπεισα εγώ. Δεν το σκέφτηκα πολύ για να υπογράψω στον Παναθηναϊκό, πήρα την απόφαση πολύ γρήγορα. Νόμιζα ότι δεν θα συνέβαινε τελικά, αλλά η συμφωνία έγινε στις 10 το βράδυ κι εγώ πετούσα από το Μάντσεστερ στις 8:30 το επόμενο πρωί".

Για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού: "Υπήρχαν πυροτεχνήματα και κροτίδες με καπνό. Κι όλα αυτά για παιχνίδι προετοιμασίας... Εγώ έπαιξα στο δεύτερο ημίχρονο και... χοροπηδούσα, γιατί οι κροτίδες έπεφταν από πίσω μου!

Έπειτα πήγα στο γήπεδό μας και είδα για πρώτη φορά τους οπαδούς μας, είναι φανταστικοί στη Θύρα 13. Βρίσκονται πίσω από την εστία και είναι σαν μία... κυψέλη με μέλισσες. Ο θόρυβος, οι κροτίδες, τα πυροτεχνήματα. Πρόκειται για μία... ηλεκτρική ατμόσφαιρα".

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: "Έχω πει ότι εδώ είναι ένας διαφορετικός πλανήτης. Έχω δει κάποια τρελά βίντεο κι έχω ακούσει ότι η αστυνομία μπαίνει μέσα στα αποδυτήρια. Έχω παίξει σε μεγάλα παιχνίδια, αλλά αυτό είναι ίσως λίγο διαφορετικό".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags