Facebook Pixel Πως θα πάμε ταμείο σήμερα;
| 2014-10-16 15:50:00

Πως θα πάμε ταμείο σήμερα;

Πως θα πάμε ταμείο σήμερα;

Μετά από ένα γεμάτο σε αγώνες τριήμερο, πέφτουμε σε μικρό αριθμό αγώνων για απόψε, οι περισσότεροι απ’ την άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Το ξεκίνημα του κουπονιού μας βρίσκει στην Φινλανδία και στην αναμέτρηση της ήδη πρωταθλήτριας Ελσίνκι απέναντι στην Μιλικόσκι. Στην συνέχεια έχουμε ισπανικό Κύπελλο και την εντός έδρας συνάντηση της Λας Πάλμας με την Νουμάνθια, με τη νίκη να πληρώνει χαμηλά (1,79). Συνέχεια απ’ τους «16» του Κόπα Σουνταμερικάνα και το παιχνίδι της Βιτόρια με την Νασιονάλ, με τους φιλοξενούμενους να δίνονται ελαφρώς φαβορί στο 2,86. Για την ίδια διοργάνωση η Λιμπερτάδ υποδέχεται την Ρίβερ Πλέιτ, ενώ επίσης υπάρχει ματς απ’ το βραζιλιάνικο Κύπελλο. Η Σάντος υποδέχεται την Μοταφόγκο με τον άσο να είναι επίσης χαμηλά (1,72). Στο τελευταίο ματς της ημέρας, το Χιούστον φιλοξενεί την Νιου Ίνγκλαντ.

ΤΑΣΕΙΣ

Σε καθοδική πορεία βρίσκονται οι άσοι των Χιούστον (2,64), Σάντος, (1,72) και το διπλό της Νουμάνθια (,5,20) στην Λας Πάλμας, την ίδια ώρα που παρατηρείται άνοδος στον άσο (1,79) και την ισοπαλία (4,00) στο ματς του ισπανικού Κυπέλλου.

Πηγή: betpicks.eu

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags