Facebook Pixel "Ηρακλάρα" η Αννα-Μαρία!
Life
| 2014-10-18 17:18:00

"Ηρακλάρα" η Αννα-Μαρία!

"Ηρακλάρα" η Αννα-Μαρία!

Είναι ωραία και είναι Ηρακλής. Μόνιμος κάτοικος της Αθήνας δεν κωλώνει να τα χώνει στους αντίπαλους της και πλέον θα εμφανίζεται στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη «ΟΛΑ ΜΠΙΠ». Η Άννα Μαρία Βελή είναι γέννημα θρέμμα Ηρακλής , γιατί όπως λέει η ίδια , «Ηρακλής δεν γίνεσαι αλλά γεννιέσαι».

Η Άννα Μαρία Βελλη είχε ασχοληθεί με τον στίβο ως αθλήτρια του Ηρακλή στο μήκος και ύψος. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, αλλά το όνειρό της ήταν να γίνει ηθοποιός και να παίξει στον κινηματογράφο. Έτσι ξεκίνησε σε σχολή θεάτρου και σύντομα την έκλεψε η Αθήνα.

Ο Ηρακλής είναι μέσα στην καρδιά της και παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις. «Η άνοδος είναι η μοναδική λέξη» λέει χαρακτηριστικά σε όποιον την ρωτάει. Τα πειράγματα στην Αθήνα προκαλούν την αντίδραση της και ως ετοιμόλογη που είναι τους αποστομώνει. Η Άννα Μαρία σχολιάζει τα πάντα γύρω από τον Ηρακλή και κατέθεσε στην «ΑRENA PRESS» τις σκέψεις της…

-Θα σε βλέπουμε φέτος πιο συχνά στην τηλεόραση ;
«Το πιο συχνά είναι σχετικό. Εγώ θα έχω μια μικρή ενότητα στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη « ΌΛΑ ΜΠΙΠ» και ελπίζω να σας αρέσει! Θα είναι διασκεδαστική και ευχάριστη. Α ,και περιμένω την στήριξη απο τον κόσμο του Ηρακλή ε; Χαχα!
– Πως κόλλησες το «μικρόβιο» του Ηρακλή;
«Μικρόβιο το λες εσύ; Εγώ το λέω ευλογία. Τέλος πάντων ο Πασχάλης Τερζής είχε πει σε μια συνέντευξη του Ηρακλής γεννιέσαι δεν γίνεσαι και νομίζω πως είχε απόλυτο δίκαιο. Ο μπαμπάς μου ήταν το μέσο , που με πήγε στο γήπεδο σε ηλικία 5 ετών και βεβαιώθηκα!»
-Θα σε δούμε κάποια στιγμή στο Καυτανζόγλειο;
« Η αλήθεια είναι πως φέτος ο ελεύθερος μου χρόνος θα είναι ελάχιστος έως μηδενικός καθώς εκτός από την τηλεόραση και την διαδικτυακή μου εκπομπή «Ζήτα μου οτι θες» που συνεχίζεται για τρίτη σεζόν, θα είμαι και σε μια θεατρική παράσταση «Τα μάγια της πεταλούδας» αλλά με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβώ στην Θεσσαλονίκη και θα έρθω στο γήπεδο να στηρίξω όσο μπορώ και εγώ την ομάδα. Το καλό που τους θέλω να κερδίσουν (γέλια)».
Τι σου λένε στην Αθήνα για τον Ηρακλή
« Λοιπόν αντιμετωπίζω συνήθως δυο διαφορετικές αντιδράσεις. αυτούς που κοροϊδεύουν λέγοντας «υπάρχει ακόμα;» και τα κλασσικά αστειάκια και οι άλλοι που βρίσκουν τον Ηρακλή μια από τις πιο συμπαθητικές ομάδες και με ρωτούν ποτέ επιτέλους θα επιστρέψει ο Ηρακλής στη φυσική του θέση και πως λείπει πολύ από την Σουπερ Λιγκ»!
-Ποιος είναι ο αγαπημένος σου ποδοσφαιριστής;
« Ο αγαπημένος μου ποδοσφαιριστής που έχει περάσει ποτέ από τον Ηρακλή για μένα ήταν πάντα και θα είναι ο Στολτιδης! Από την ομάδα τώρα μου αρέσει αρκετά ο Σάββας Σιατραβανης γιατί είναι πολύ τσαμπουκάς και ο Περονε»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags