Facebook Pixel «Όχι γαύροι στη γειτονιά, μόνο ΑΕΚ!» (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2014-10-18 18:04:00

«Όχι γαύροι στη γειτονιά, μόνο ΑΕΚ!» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Όχι γαύροι στη γειτονιά, μόνο ΑΕΚ!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κιτρινόμαυρο ΝΤΟΥ γίνεται ξανά στην τηλεόραση, με πολλές εκπομπές να περνάν αεκτζήδικα μηνύματα...

Μπορεί η ΑΕΚ να είναι η τρίτη δύναμη σε... πληθυσμό οπαδών στην Ελλάδα, κανείς όμως δεν αμφισβητεί ότι είναι απ'τις συμπαθέστερες ομάδα της χώρας μας. Δεν είναι τυχαίο ότι στο πρόσφατο παρελθόν έρευνα είχε δείξει ότι η δεύτερη πιο συμπαθής ομάδα των Ελλήνων, μετά τον σύλλογο που υποστηρίζουν, είναι η Ένωση.

Γι' αυτό ίσως να βλέπαμε συχνά σε εκπομπές και τηλεοπτικές σειρές αναφορές στην ΑΕΚ! Για παράδειγμα στα 90's στη σειρά «Ταύρος με Τοξότη», ο γνωστός Ενωσίτης ηθοποιός, Γιάννης Βούρος (και νυν πολιτικός) υποδυόταν τον... εαυτό του. Έναν παθιασμένο ΑΕΚτζή.

Το ίδιο έγινε και στα... Zeroos' sτη σειρά «Μπαμπά μην τρέχεις», ο εξίσου Ενωσίτης, Αντώνης Αντωνίου ήταν έπαιξε έναν φανατικό παππού οπαδό της ΑΕΚ! Μάλιστα δεν θα δίσταζε να έβγαζε τον εγγονό του Ριβάλντο...

Στο σίριαλ «οι Βασιλιάδες», το 2012, ο Κώστας Κόκλας, αν και οπαδός υποδύεται, έναν ΑΕΚτζή. Μάλιστα το τροχόσπιτό του είναι κιτρινόμαυρο και το ονόμασε Δικέφαλο.

Και πάμε στο 2014, όπου γίνεται ξανά κιτρινόμαυρο ΝΤΟΥ στη μικρή οθόνη. Στη σειρά «Τρίχες», η Βασιλική Ανδρίτσου υποδύεται μία Ενωσίτισσα. ΤεRάστια ΑΕΚαRααααα η Βασιλική Ανδριτσου Στο 2ο επεισόδιο μάλιστα λέει σε κάποιον "τι κάνεις εσύ εδώ ρε; Δεν είπαμε οχι γαύροι σ αυτήν τη γειτονιά, εδώ ΜΟΝΟ ΑΕΚ, ΜΟΝΟ ΑΕΚ".

Όπως φαίνεται, πολλές εκπομπές κάνουν στροφή στην Ένωση, η οποία «πουλάει» πολύ αυτή την εποχή...

Δείτε το στιγμιότυπο στο 17:27 του βίντεο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags