Facebook Pixel ΠΑΟΚτσής έκανε χειρονομίες στο Αλεξάνδρειο!
| 2014-10-18 18:40:00

ΠΑΟΚτσής έκανε χειρονομίες στο Αλεξάνδρειο!

ΠΑΟΚτσής έκανε χειρονομίες στο Αλεξάνδρειο!

Χαμός στο μεγάλο ντέρμπι και ένταση με τους επίσημους του ΠΑΟΚ! Δείτε τι έγινε και η έξαλλη αντίδραση του Πρέλεβιτς. Το ματς έχει διακοπεί και οι διαιτητές έχουν ζητήσει εκκένωση...

Επεισοδιακό είναι το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ στο κατάμεστο Αλεξάνδρειο για την δεύτερη αγωνιστική της Α1.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με 25 λεπτά καθυστέρηση, καθώς δεσμίδα με χαρτάκια που έπεσαν στο παρκέ, τραυμάτισε τον διαιτητή Αναστόπουλο, ενώ ο ίδιος ρέφερι 42 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, διέκοψε το ματς και έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια, αφού έπεσαν νέα αντικείμενα από την εξέδρα των φίλων του Άρη.

Ο διαιτητής μάλιστα για να ξεκινήσει το ματς ζήτησε εκκένωση του γηπέδου και επιμένει αφού τόνισε πως «είτε θα αδείασουν οι εξέδρες είτε θα το διακόψει οριστικά»! Τελικά το γήπεδο άδειασε μετά από περίπου μία ωρα, όμως το ματς δεν ξεκίνησε ΠΟΤΕ!

Εκτός από όλα αυτά, υπήρξε ακόμα ένα ΤΡΕΛΟ περιστατικό στο Αλεξάνδρειο, αφού μέλος των επισήμων του ΠΑΟΚ που βρίσκονται στο γήπεδο έκανε χειρονομίες στους φίλους του Άρη, με τον Μπάνε Πρέλεβιτς να αντιδρά!

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ απαίτησε την αποχώρησή του από το "Nick Galis Hall", με σκοπό να ηρεμήσουν τα πνεύματα...

Μην χάσετε κι αυτό: Κουκλάρα στην πίστα η κόρη Γονίδη (ΦΩΤΟ)
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags