Facebook Pixel Τρελό παιχνίδι με νικήτρια την Λίβερπουλ στο 95'!
Ποδόσφαιρο
| 2014-10-19 17:34:00

Τρελό παιχνίδι με νικήτρια την Λίβερπουλ στο 95'!

Τρελό παιχνίδι με νικήτρια την Λίβερπουλ στο 95'!

Απίθανο ματς έγινε στο "Λόφτους Ρόουντ", όπου η Λίβερπουλ επικράτησε με 3-2 της ΚΠΡ με ένα αυτογκόλ του Κόλκερ στην εκπνοή. Τέσσερα γκολ από το 87' μέχρι το 95'!

Οι "κόκκινοι" τα βρήκαν σκούρα από την ΚΠΡ στο πρώτο μέρος, καθώς οι Λονδρέζοι ήταν πολύ καλύτεροι και από καθαρή τύχη δεν κατάφεραν να προηγηθούν, έχοντας δυο δοκάρια.

Την επιθετική δυστοκία της ΚΠΡ εκμεταλλεύτηκε στην επανάληψη η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς που παρότι "άχρωμη", άνοιξε το σκορ στο 67' με αυτογκόλ του Νταν. Μετά το γκολ η Λίβερπουλ προσπάθησε και είχε τις ευκαιρίες να τελειώσει την υπόθεση νίκη, εντούτοις η ΚΠΡ ήταν αυτή που έφτασε στο γκολ στο 87' με τον Βάργκας.

Ένα γκολ που άξιζε βάση της όλης εικόνας του αγώνα, αλλά που δεν μπόρεσε να κρατήσει για παραπάνω από τρία λεπτά. Στο 90' ο Κουτίνιο έκανε το 1-2 με ωραίο δεξί πλασέ, ύστερα από αντεπίθεση των "κόκκινων", αλλά ο αγώνας δεν είχε τελειώσει.

Απίθανα πράγματα έγιναν στην συνέχεια, με την ΚΠΡ να ισοφαρίζει σε 2-2 στο 92' και πάλι με τον Βάργκας, αλλά την Λίβερπουλ να λυτρώνεται στο 95' με νέο αυτογκόλ, αυτή την φορά από τον Κόλκερ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags