Facebook Pixel ΟΦΑΡΑ και... γκελάρα στο 90+5`!!!
| 2014-10-19 17:56:00

ΟΦΑΡΑ και... γκελάρα στο 90+5`!!!

ΟΦΑΡΑ και... γκελάρα στο 90+5`!!!

To γκολ του Μακρή στο 90+5` έδωσε τη νίκη με 1-2 στο... "πούλμαν" του ΟΦΗ, που είχε προηγηθεί με την γκολάρα του Μερεμπασβίλι! ΚΑΚΙΣΤΟΣ ο ΠΑΟ, ισοφάρισε προσωρινά με Κουτρουμπή. Το παράκαναν με καθυστερήσεις οι Κρητικοί...

Έγκλημα και Τιμωρία! Ο Παναθηναϊκός με 80% κατοχή ταλαιπώρησε την μπάλα και πληρώθηκε με το ίδιο νόμισμα, όπως είχε κάνει και στον Πανιώνιο, μόνο που τώρα αυτός ήταν το "θύμα"... Ο ΟΦΗ κατάφερε και μπλόκαρε τους πράσινους, προηγήθηκε με γκολάρα του Μερεμπασβίλι, ενώ οι πράσινοι αρκέστηκαν να ισοφαρίσουν με το γκολ του Κουτρουμπή. Έτσι, στο 90+5`, ο Μακρής με προβολή από τη μικρή (!) περιοχή έκανε το 1-2 και έδωσε στους Κρητικούς μια μεγάλη νίκη, μόλις τη 2η σε 27 χρόνια! Μεγάλες οι ευθύνες παικτών και Αναστασίου και πλέον ακολουθούν Αϊντχόφεν και "Καραϊσκάκη"... Ψυχωμένος ο ΟΦΗ του Γκατούζο, αλλά τα "κοπέλια" το παράκαναν με τις καθυστερήσεις...

Βρε τον Μερεμπασβίλι!

Ο Παναθηναϊκός μπήκε με διάθεση να πιέσει από την αρχή, σε ένα ματς πάντως που δεν είχε ούτε ρυθμό, ούτε φάσεις, με τον ΟΦΗ να είναι σε παθητικό ρόλο. Οι πράσινοι έπαιζαν κυρίως από τα αριστερά με τον Νάνο, αλλά δεν έβρισκαν διαδρόμους εύκολα, δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν, ενώ οι Κρητικοί προσπαθούσαν να χτυπήσουν στην κόντρα με τον Μερεμπασβίλι.

Κόντρα λοιπόν στη ροή του ματς, ο Στάθης στο 21` έβγαλε παλληκαρίσια σέντρα από δεξιά και ανενόχλητος ο Γεωργιανός με άπιαστο βολέ κεραυνοβόλησε τον Στιλ για το 0-1! Ο ΟΦΗ ξεθάρρεψε και στο 24` ο "Πετρό" άγγιξε το 0-2, αλλά τον έκοψε ο Κουτρουμπής στο τετ-α-τετ και στη συνέχεια ο Περογαμβράκης αστόχησε. Οι πράσινοι γύριζαν την μπάλα έξω από την περιοχή, αλλά είτε έκαναν άστοχες σέντρες από τα πλάγια, είτε έκαναν συνεχώς λάθη. Η κατοχή για τον Παναθηναϊκό ξεπερνούσε το 70%, όμως φάση δεν έκαναν οι γηπεδούχοι, παρά την πίεση στο μισό γήπεδο. Η καλύτερη φάση των πρασίνων σε όλο το ημίχρονο ήταν ένα σουτ του Νάνο που μπλόκαρε ο Λόρια! Με 78% κατοχή!

ΣΟΚ στο 90+5`!

Ίδιο σκηνικό και στο ξεκίνημα του β`, με τον Ατζαγκούν να χάνει ευκαιρία στο 50`, τον ΠΑΟ να πιέζει για την ισοφάριση και τον Αναστασίου να βάζει άρον-άρον τον Πέτριτς, μπας και... Οι διακοπές ήταν πλέον πολλές και φυσικά δεν είχαμε ρυθμό στο ματς, με τους πράσινους να μην έχουν καθαρό μυαλό. Ο τεχνικός των πρασίνων ρίσκαρε, βάζοντας και τον Ντίνα στη θέση του Λαγού, ψάχνοντας το πολυπόθητο γκολ.

Το... "πούλμαν" του ΟΦΗ κρατούσε μια χαρά, με τον Παναθηναϊκό να έχει την μπάλα μεν, αλλά να μην ξέρει δε, τι να την κάνει!Κυριολεκτικά! Οι πράσινοι ανέβαιναν με πάσες στα 3/4 και στην περιοχή σταματούσαν όλα! Το σουτ του Ατζαγκούν στο 50` και άλλο ένα από τον Ντίνα στο 74` ήταν ουσιαστικά οι φάσεις των γηπεδούχων. Με τα πολλά, στο 77` ο Νάνο εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, ο Κουτρουμπής έπιασε κεφαλιά, η μπάλα κόντραρε στον Τριποτσέρη και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1! Μπήκε και ο Μπούι στο ματς και ο Παναθηναϊκός είχε 10 λεπτά για να πετύχει ένα 2ο γκολ...

Δεν έγινε κάτι φοβερό ως το 90`, με τον ΟΦΗ να ροκανίζει ιδανικά τον χρόνο και στο 90+5` ο Μακρής σαν σε... προπόνηση, μετά από κόρνερ, έκανε το 1-2 δίνοντας μια ανέλπιστη και μεγάλη νίκη στην ομάδα του!!! 

ΣΚΟΡΕΡ: 77' αυτ. Τριποτσέρης - 21' Μεραμπιασβίλι, 90'+4' Μακρής

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κομίνης (Θεσπρωτίας)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 83' Κουτρουμπής - 32' Τριποτσέρης, 60' Τζορτζ, 66' Λόρια, 70' Αντελέγιε, 90'+4' Μιλιάζες

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Στιλ, Μπούρμπος, Νάνο (80' Μπούι), Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Λαγός (65' Ντίνας), Ζέκα, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Κλωναρίδης (56' Πέτριτς), Καρέλης.

ΟΦΗ (Τζενάρο Γκατούζο): Λόρια, Στάθης, Μιλιάζες, Αντελέγιε, Τριποτσέρης, Μακρής, Ράζακ, Φερνάντεθ (87' Σίσιτς), Μεραμπασβίλι, Περογαμβράκης (58' Τζορτζ), Πετρόπουλος (64' Λαμπρόπουλος)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags