Facebook Pixel ΑΕΚ εδώ είσαι μοναδικό αφεντικό! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2014-10-19 19:53:00

ΑΕΚ εδώ είσαι μοναδικό αφεντικό! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΕΚ εδώ είσαι μοναδικό αφεντικό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τί και αν το ματς με τον Απόλλωνα ήταν ντέρμπι και βρέθηκε πίσω στο σκορ; Η ΑΕΚ χωρίς άγχος γύρισε το παιχνίδι, επικράτησε 2-1 κάνοντας το 2 στα 2 στη Β'Εθνική. Γκολάρα από Ντακόλ, με πέναλτι σημείωσε το τελικό σκορ ο Μάνταλος

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα της Football league πέτυχε η ΑΕΚ. Η Ένωση επικράτησε 2-1 του Απόλλωνα Σμύρνης και παρέμεινε στην κορυφή του Νοτίου Ομίλου. Οι “κιτρινόμαυροι” βρέθηκαν πίσω στο σκορ με πέναλτι του Γκολζάλες στο τέλος του ημιχρόνου, στο δεύτερο μέρος εκμεταλλευόμενοι την αριθμητικοί υπεροχή τους (αποβλήθηκε ο σκορερ των φιλοξενούμενων), ισοφάρισαν με τον Ντακόλ και ο Μάνταλος απ'τα 11 βήματα έδωσε τη νίκη.

Το ματς ήταν πολύ κακό στο πρώτο ημίχρονο. Φάσεις δεν βγήκαν καθόλου, ο ρυθμός ήταν πολύ κακός και γενικά η εικόνα του παιχνιδιού ήταν πολύ δυσάρεστη στον θεατή. Η ΑΕΚ αντιμετώπισε για ένα 20λεπτο δυσκολία ανάπτυξης, ο Απόλλωνας είχε κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία του Κουτσούπουλου κάτι που ξεπεράστηκε απ'το 25' και μετά. Παρότι μπούκαραν από δεξιά και αριστερά, οι “κιτρινόμαυροι” δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι ουσιαστικό, αφού οι επιλογές των παικτών δεν ήταν εντελώς άστοχες. Απ'την άλλη μεριά, η Ταξιαρχία έπαιξε πολύ συνετά προσπάθησε να βγει στην κόντρα και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου κέρδισε πέναλτι σε καθαρή ανατροπή του Βάντερσον απ'τον Λαμπρόπουλο. Ο Γκονζάλες ευστόχησε απ'τα 11 βήματα και έτσι η ομάδα του πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενη στο σκορ.

Το γκολ του Απόλλωνα έδωσε περισσότερο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι ισορροπίες μεταβλήθηκαν. Ο Βάντερσον δέχτηκε με δεύτερη κίτρινη και έτσι οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10. Η ΑΕΚ ισοφάρισε στο 62' με κεφαλιά του Ντακόλ ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Μάνταλου και όπως ήταν φυσικό, από εκείνο το σημείο, το γήπεδο άρχισε να γέρνει υπέρ των γηπεδούχων. Οι ποδοσφαιριστές του Δέλλα έκαναν 2 καλές ευκαιρίες με τον Πλατέλλα, αλλά το δεύτερο γκολ ήρθε από νέο πέναλτι στην αναμέτρηση, το οποίο κέρδισε ο Ζόριτς και ευστόχησε ο Μάνταλος.

Το ματς έληξε με την ΑΕΚ νικήτρια στο ντέρμπι του Νότιου Ομίλου και πλέον αρχίζουν τα δύσκολα για τους κιτρινόμαυρους, αφού έρχεται πρόγραμμα φωτιά με 3 παιχνίδια εκτός έδρας.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΕΚ: 22. Ανέστης, 27. Μπακάκης, 5. Λαμπρόπουλος, 26. Κολοβέτσιος (75' 31. Γεωργέας) 3. Πεταυράκης, 6. Κορδέρο, 20. Μάνταλος, 11. Πλατέλλας, 7. Μπαρμπόσα, 23. Μ. Ντούνης (68' 17. Ζόριτς) 8. Ντακόλ.

ΑΠΟΛΛΩΝ: 1. Kουτσόπουλος, 4. Κύργιας, 2. Χατζηζήσης, 3. Γκόλιας, 39. Κοτσώνης, 44. Ηρακλής, 6. Σέτι (12' 8. Χατζής) 10. Γκονζάλες (55' 7. Κυριάκος) 11. Λαγός (86' 26. Ντουάρτε) 19. Ανγκούλο 77. Βάντερσον

Διαιτητής: Σπύρος Σελίμος (Λακωνίας)

Διαιτητές: Γιώργος Παλαμίδας (Λακωνίας) Σταύρος Λάμιας (Μεσσηνίας)

4ος: Αγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags