Facebook Pixel Δεν έχει πρώτο τον ΠΑΟΚ η Παναγία!
| 2014-10-20 00:01:00

Δεν έχει πρώτο τον ΠΑΟΚ η Παναγία!

Δεν έχει πρώτο τον ΠΑΟΚ η Παναγία!

Φορτωμένος ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον SportDog με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ που δεν επιτρέπει καμία ποδοσφαιρική συζήτηση και ...εκτεθειμένος για το Εργοτέλης - Ολυμπιακός!
 

Αδικεί τον εαυτό του ο Άγγελος Αναστασιάδης και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό. Αυτή η ατάκα που παίζει πολύ φέτος -από τον ίδιο- αποτελεί ότι χειρότερο για τη δική του προσπάθεια! Θέλαμε να το σημειώσουμε και πολύ νωρίτερα, αλλά μετά το σημερινό 2-1 και τις νέες τοποθετήσεις Αναστασιάδη, αξίζει να το διορθώσουμε!

Ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος στο πρωτάθλημα και ικανοποιεί σε μέγιστο βαθμό με την πορεία του και τα αποτελέσματά του, λόγω της δουλειάς του Αναστασιάδη! Ο προπονητής και το σύνολο που έχει φτιάξει, με αυτές τις πολύ σημαντικές αρχές, με πειθαρχία, φοβερή αγωνιστικότητα, καλή φυσική κατάσταση και χημεία μέσα στο γήπεδο που εμφανίστηκε πολύ νωρίς σε σχέση με τις πολλές αλλαγές που έγιναν το καλοκαίρι, είναι τα στοιχεία που διατηρούν τον ΠΑΟΚ -ΠΑΝΑΞΙΑ- στην κορυφή. Μία ομάδα που τελικά δεν κερδίζει μόνο εύκολους αντιπάλους. Κάτι ξέρει ο Παναθηναϊκός από τον ΟΦΗ και ο Ολυμπιακός από τον Ατρόμητο!

Ο Αναστασιάδης λοιπόν αδικεί τον εαυτό του και τη δουλειά του, ενώ δεν βοηθάει και την ποδοσφαιρική συζήτηση όταν λέει αυτό το …"άφησα τα πάντα στην Παναγία". Έχουμε ξεκαθαρίσει ότι είναι κουραστικό να κατηγορείται για τα πιστεύω του, αλλά με αυτή την εμμονή και αυτή την ατάκα δεν αφήνει να συζητηθούν περεταίρω τα προτερήματα της ομάδας που εκείνος δημιούργησε. Όποιος και να θέλει να ανοίξει ποδοσφαιρική συζήτηση, σταματάει σε αυτή την ατάκα. Όταν ρωτάς ..."γιατί έκανε αυτό και γιατί δεν έκανε το άλλο" και απαντάει με αυτό τον τρόπο, τι άλλο να προσθέσεις;

Αυτά για τον Αναστασιάδη και την ομάδα του που χωρίς Κλάους, με δέκα παίκτες, με τραυματία τον Μακ, μετά από μεγάλη διακοπή και απέναντι σε δυνατό αντίπαλο κέρδισε 2-1, σε ματς με 12-2 τελικές προσπάθειες.

Εκτεθήκαμε και πέσαμε έξω στην πρόβλεψη για ανούσιο και αδιάφορο ματς στο Παγκρήτιο. Το παιχνίδι Εργοτέλης-Ολυμπιακός ήταν από τα πιο ωραία στο πρωτάθλημα. Οι δύο ομάδες είχαν από 20 τελικές περίπου και το σκορ θα μπορούσε να είναι 4-4, 4-3, 3-5... Τελικά έληξε 2-3, με καθαρό παιχνίδι, δυνατό Εργοτέλη με καλή νοοτροπία απέναντι στον μεγάλο αντίπαλο και καλούτσικο διαιτητή, έστω και αν το πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού συζητιέται. Έχουμε τονίσει ότι τον διαιτητή τον κρίνουμε (τις προθέσεις του δηλαδή) κυρίως από τα πολλά μικρά και όχι από το ένα μεγάλο σφύριγμα.

Εδώ παραδεχόμαστε τα λάθη μας και ευχόμαστε να βλέπουμε πολλά τέτοια παιχνίδια, για να πεισθούμε ότι κάτι αλλάζει...

Το ότι αρκετοί ερυθρόλευκοι στέκονται στο καλό και δυνατό παιχνίδι του Εργοτέλη το οποίο τους προκάλεσε έκπληξη, δεν προκαλεί τη δική μας ...έκπληξη. Αλλιώς έχουν μάθει!

Είχαμε και μπάσκετ το Σάββατο και ένα Άρης-ΠΑΟΚ που δεν τελείωσε! Οι ΠΑΟΚτσήδες επειδή έχουν πραγματικά διαφορετικό DNA, έδειξαν (και έτσι ήταν) στεναχωρημένοι που δεν είχαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν και να πάρουν άλλη μία νίκη στο κατάμεστο Αλεξάνδρειο. Ο ΠΑΟΚκτσής δεν χαίρεται ούτε στο ελάχιστο όταν κερδίζει στα χαρτιά. Έχει μία άλλη υπερηφάνεια.

Θεωρούμε δεδομένο όμως ότι η αντίδραση της ομάδας, του προπονητή και των παραγόντων του ΠΑΟΚ που πίεζαν για να παίξουν και να μην τελειώσει το παιχνίδι, χάλασε τις διαθέσεις πολλών κομπλεξικών που …πολύ θα ήθελαν να τα βάλουν ΚΑΙ ΠΑΛΙ με τον ΠΑΟΚ βρίσκοντας μία αστεία αφορμή! Δεν τους έγινε το χατίρι και …αρρώστησαν!

Από την άλλη είναι κατανοητή η αντίδραση του Άρη, που ψιλοκαταστρέφεται από δύο μικρά περιστατικά, αλλά και τη μεγάλη αργοπορία του κοινού του να αδειάσει το γήπεδο. Μάλλον άτυχος ήταν ο Άρης που ο διαιτητής Αναστόπουλος χτύπησε στην αρχή στο μέτωπο…

Από εδώ και πέρα (και με βάση αυτό το δεδικασμένο) λογικά ΔΕΝ θα τελειώσει ΠΟΤΕ, κανένα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και κανένα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός! Και για τον ΠΑΟΚ δύσκολα θα είναι τα πράγματα στο Παλατάκι…

* Τώρα το βράδυ προκύπτει θέμα Μαρκόπουλου και Ολυμπιακού. Πολύ σωστή κίνηση από τους ερυθρόλευκους! Και εμείς αν ήμασταν ΚΑΕ Ολυμπιακός τον Μαρκόπουλο θα θέλαμε να πάρουμε. Το θέμα είναι ο προπονητής τι κάνει; Θέμα είναι και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ τι κάνει για έναν προπονητή με πέντε χρόνια συμβόλαιο.   

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags