Facebook Pixel ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ: 15χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από ομαδικό βιασμό!
Life
| 2014-10-20 17:43:00

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ: 15χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από ομαδικό βιασμό!

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ: 15χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από ομαδικό βιασμό!

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Κεντάκι των ΗΠΑ από την είδηση του ομαδικού βιασμού ενός 15χρονου σε ένα πάρτι, το βράδυ της Κυριακής. Το άτυχο παιδί, που έζησε τον χειρότερο του εφιάλτη, στα χέρια… πέντε νεαρών, οι δυο εκ των οποίων είναι ανήλικοι, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση!

Συγκεκριμένα, όπως μπορείτε να δείτε, οι δράστες είναι ο 19χρονος Τάιλερ Πέρι, ο 20χρονος Ντέιτον Ρος Τζόουνς, ο 18χρονος Σάμιουελ Μίλερ και δυο ακόμη 17χρονοι, τα στοιχεία των οποίων δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Μάλιστα, οι αδίστακτοι νεαροί τράβηξαν σε βίντεο την φρικιαστική πράξη τους και την έστειλαν περήφανοι για το κατόρθωμα τους, μέσω των κινητών τους τηλεφώνων, σε φίλους τους!!! Η αστυνομία δεν γνωρίζει, ακόμη αν το συγκεκριμένο βίντεο έχει «ανέβει» και στο διαδίκτυο, για αυτό και συνεχίζει τις έρευνες!

Στους ενήλικες ασκήθηκε ποινική δίωξη για σοβαρή σεξουαλική επίθεση, βιασμό ανηλίκου και ασέλγεια εις βάρος ανηλίκου. Και οι τρεις προφυλακίστηκαν, ενώ ορίστηκε για τον καθένα εγγύηση- μαμούθ… ύψους 1 εκατομμύριων δολαρίων.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags