Facebook Pixel OK o Kλάους, αιμάτωμα ο Μακ
| 2014-10-20 22:52:00

OK o Kλάους, αιμάτωμα ο Μακ

OK o Kλάους, αιμάτωμα ο Μακ

Στην κατάσταση των Κλάους Αθανασιάδη και Ρόμπερτ Μακ ήταν στραμμένη η προσοχή των ανθρώπων του ΠΑΟΚ στη σημερινή προπόνηση στη Ν.Μεσημβρία

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, ο Κλάους έβγαλε κανονικά το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, ενώ ο Μακ έχει ένα αιμάτωμα στο δεξί τετρακέφαλο και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί προσεχώς.

Αναλυτικά:

Ο αγώνας με τον Ατρόμητο τελείωσε με τον ΠΑΟΚ να παίρνει άλλη μια νίκη στην Τούμπα και τώρα ο Δικέφαλος προετοιμάζεται για άλλο ένα εντός έδρας παιχνίδι, αυτή τη φορά για το Europa League με αντίπαλο την Φιορεντίνα.  Η προετοιμασία ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί στον αγώνα της Κυριακής ακολούθησαν δικό τους πρόγραμμα αποφόρτισης. Οι υπόλοιποι δούλεψαν σε τεχνική και τακτική. Ανάμεσά τους και ο Στέφανος Αθανασιάδης, ο οποίος ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και τις ασκήσεις με μπάλα δίχως να αισθανθεί ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους.

Ο Ρόμπερτ Μακ έχει ένα αιμάτωμα στον δεξιό τετρακέφαλο από γονατιά που δέχτηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ατρόμητο, αισθανόταν ενοχλήσεις και έκανε θεραπεία. Η κατάσταση του διεθνή Σλοβάκου μεσοεπιθετικού θα αξιολογηθεί τις επόμενες δύο μέρες οπότε και θα ξεκαθαρίσει αν θα είναι στη διάθεση του Αγγελου Αναστασιάδη για τον αγώνα με την Φιορεντίνα. Ο Γιώργος Τζαβέλλας συνέχισε αποθεραπεία σε ανεβασμένους ρυθμούς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags