Facebook Pixel Αυτόν «τσεκάρει» ο Ολυμπιακός από Ελλάδα!
| 2014-10-20 23:47:00

Αυτόν «τσεκάρει» ο Ολυμπιακός από Ελλάδα!

Αυτόν «τσεκάρει» ο Ολυμπιακός από Ελλάδα!

Διαβάστε ποιος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο των Πειραιωτών και το... τρελό παρασκήνιο που τον συνοδεύει. Κλικ στον Sportdog...

Παρότι ο Μίτσελ και οι παίκτες του ασχολούνται αποκλειστικά με τα δύο σπουδαία παιχνίδια που ακολουθούν για τον Ολυμπιακό με Γιουβέντους την Τετάρτη και Παναθηναϊκό την Κυριακή, ωστόσο στον Πειραιά κοιτάνε κάποιοι και... πιο μπροστά και ασχολούνται με τους παίκτες που ενδεχομένως θα μπορούσαν από το ελληνικό πρωτάθλημα να απασχολήσουν μεταγραφικά την ομάδα.

Ένας εξ αυτών είναι ο Γιουσούφ, ο οποίος έκανε ...όργια στο "Παγκρήτιο" κόντρα στην "ερυθρόλευκη" άμυνα και θεωρείται "σιγουράκι" πως μπήκε στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού!

Μάλιστα, η στήλη «Sportdog panelty» έχει και τρελό παρασκήνιο για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, καθώς λίγοι γνωρίζουν την παράλληλη καριέρα του με τον σχεδόν συνομήλικό του, συμπατριώτη και συμπαίκτη του (στην εθνική ομάδα των Κομορών) Μπέν!

Γιουσούφ-Μπεν ξεκίνησαν από την Χαβρη, πήγαν μαζί στην Βαν και μόνο το περασμένο καλοκαίρι χώρισαν, με τον έναν να πηγαίνει στην Αμιαν και τον άλλον στη Βεροια. Τον Ιούλιο ο Γιουσούφ ήρθε στην Κρήτη, με τον Αρβανιτίδη όμως να το μαθαίνει και να προσπαθεί να τον "κλέψει", προσφεροντάς του περισσότερα χρήματα!

Παρότι μάλιστα ο τότε ισχυρός άνδρας της ομάδας, έβαλε και τον Μπέν να τον "ψήσει" για την Βέροια, ο Γιουσούφ τελικά δεν ...πούλησε τον Εργοτέλη και τήρησε την αρχική συμφωνία τους.

Μετά την περσινή επιτυχία του Μπεν ο Γιουσούφ προτάθηκε σαν "νεος (και καλύτερος) Μπέν" σε άλλες δύο Σουπερλιγκάτες ομάδες που δεν ενδιαφέρθηκαν όμως και σίγουρα μετά το σόου του 26χρονου αριστεροπόδαρου εξτρέμ με τον Ολυμπιακό, σίγουρα θα χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο...

Μην χάσετε κι αυτό: Ποια Μπακοδήμου; Δείτε την Τζένη Μελίτα! (ΒΙΝΤΕΟ)



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags