Facebook Pixel Πόσο αβάσταχτο είναι να έχεις 50 οργασμούς τη μέρα
| 2014-10-21 13:58:00

Πόσο αβάσταχτο είναι να έχεις 50 οργασμούς τη μέρα

Πόσο αβάσταχτο είναι να έχεις 50 οργασμούς τη μέρα

Η Gretchen Molannen βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στη Φλόριντα. Η 39χρονη Αμερικανίδα για πάνω από δεκαπέντε χρόνια έπασχε από διαρκή διέγερση στα γεννητικά της όργανα, μια διαταραχή γνωστή ως PGAD.

Οι φίλοι της πιστεύουν πως η Gretchen αφαίρεσε τη ζωή της λόγω αυτής της κατάστασης.

Η ίδια η Gretchen σε συνέντευξη που είχε δώσει για το θέμα είχε πει:

«Είχα τόσο διαφορετική ζωή πριν μου συμβεί αυτό το πράγμα. Αγαπούσα τη ζωή αλλά τώρα αυτή η κατάσταση κατέστρεψε τα πάντα. Αυτό δεν είναι ζωή πια! Ολη την ώρα σκέφτομαι την αυτοκτονία.»

Η Gretchen άρχισε να βιώνει τη διαταραχή των επαναλαμβανόμενων οργασμών από τα 23 της και η μόνη η λύση ήταν να αυνανίζεται για ώρα, κάτι που η γυναίκα θεωρούσε ότι έφτανε σε ντροπιαστικό σημείο.

Η διαταραχή αυτή την ανάγκασε να εγκαταλείψει τη δουλειά της, εργαζόταν ως μεταφράστρια και να ψάξει για άλλη ασχολία. Τελικά σταμάτησε να δουλεύει εντελώς το 1999 καθώς τις περισσότερες ώρες τις περνούσε στην κρεβατοκάμαρά της με ένα δονητή.

«Ηταν τρομακτικό. Δεν μπορούσα να σταματήσω την διέγερση. Δεν ήξερα τι κάνω.»
Τελικά το άγχος με αυτήν την κατάσταση την οδήγησε στο να κάνει τρεις απόπειρες αυτοκτονίας.

Επειδή ήταν αδύνατο να εργαστεί και το κράτος δεν θεωρούσε την ασθένειά της ως αναπηρία για να πάρει επίδομα, ουσιαστικά ο άνθρωπος που τη συντηρούσε οικονομικά ήταν ο φίλος της, με τον οποίο βέβαια η σεξουαλική τους ζωή ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση λόγω της διαταραχής της.

Η χειρότερη μέρα ήταν όταν έφτασε να έχει 50 οργασμούς στη σειρά: «Νόμιζα ότι θα πεθάνω» είχε πει στην εφημερίδα Tampa Bay Times.

Περιγράφοντας την πρώτη φορά που ένιωσε να εμφανίζεται το πρόβλημα, είπε ότι πίστεψε ότι πρόκειται για κάποια ορμονική αλλαγή και δεν το είπε σε κανέναν. «Κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά και έτσι περίμενα. Εχουν περάσει 16 χρόνια και ακόμα περιμένω να μου περάσει.»

Είχε μιλήσει επίσης για το πως αισθανόταν ακριβώς όταν της συνέβαινε αυτό το πράγμα: «Αισθάνομαι ότι νιώθουν όλοι οι άνθρωποι όταν διεγείρονται, όμως παράλληλα βιώνω ένα τεράστιο άγχος το οποίο είναι αβάσταχτο! Μερικές φορές προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι αυτό που ζω δεν είναι αλήθεια και πως πρέπει να το αγνοήσω. Κάποιες φορές τα καταφέρνω, άλλες όχι. Υπήρχαν περιπτώσεις που αφού μου έχει περάσει, πήγαινα στο μπάνιο για να κάνω ένα ντους και πίστευα πως ήμουν εντάξει πια. Και ξαφνικά αρχίζα να νιώθω ξανά διέγερση. Τότε έπεφτα στο πάτωμα και άρχιζα να κλαίω.»

Δεν είναι μια "καυτή" διαταραχή

«Οι άντρες δεν μπορούν να καταλάβουν τι είναι να περνάς κάτι τέτοιο. Νομίζουν ότι είναι κάτι «καυτό». Οταν τους το περιέγραφα τους έλεγα να φανταστούν ότι έχουν στύση όλην την ώρα και πως ό,τι και να κάνουν το πέος τους δεν θα πέσει. Αυτή η διαταραχή δεν σε αφήνει να ησυχάσεις ούτε να κοιμηθείς. Νομίζεις ότι θα πάθεις συγκοπή, οτι θα πεθάνεις!»

Και ξεσπώντας σε κλάματα συνέχισε: «Δεν είχα ιδέα ότι και άλλοι άνθρωποι βιώνουν αυτήν την κατάσταση. Μακάρι να είχα βρει από την αρχή το θάρρος να μιλούσα γι αυτό στους γονείς μου ή στους φίλους μου και να μην σπαταλούσα τη ζωή μου μέσα σε ένα δωμάτιο».

Η εφημερίδα είχε έρθει σε επαφή μαζί της, όταν ένας ρεπόρτερ είδε μια αγγελία που είχε βάλει η γυναίκα στο Craigslist, στην οποία ζητούσε ένα MRI σκάνερ ώστε να αποδείξει στο δικαστήριο ότι πάσχει από τη συγκεκριμένη διαταραχή.

Πολλοί άνθρωποι προσφέρθηκαν να τη βοηθήσουν όμως ήταν πια αργά καθώς η Gretchen είχε φύγει από τη ζωή. Σύμφωνα με το Journal of Sex and Marriage Therapy υπάρχουν κάποια φάρμακα ή γεγονότα που μπορούν να οδηγήσουν σε αυτήν τη διαταραχή όπως τα αντικαταθλιπτικά, η εμμηνόπαυση ή ακόμα και ένα άσχημο χτύπημα. Οι ειδικοί δεν ξέρουν ακριβώς πόσες γυναίκες πάσχουν από PGAD, όμως πιστεύουν ότι είναι χιλιάδες.

Πηγή: Dailymail
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags