Facebook Pixel Γκατούζο σε Παναθηναϊκό: Θα βρω το σπίτι σου!
| 2014-10-21 14:06:00

Γκατούζο σε Παναθηναϊκό: Θα βρω το σπίτι σου!

Γκατούζο σε Παναθηναϊκό: Θα βρω το σπίτι σου!

Τρομερες απειλές από τον προπονητή του ΟΦΗ σε οπαδό στη Λεωφόρο. "Θυμαμαι τη φάτσα σου!". Διάβασε το φοβερό παρασκήνιο!

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού θα το θυμούνται για χρόνια τόσο οι παίκτες και το τεχνικό τιμ των δύο ομάδων, όσο φυσικά και οι οπαδοί τους!

Ο ΟΦΗ έφυγε με το διπλό από παιχνίδι εναντίον του "τριφυλλιού" μετά από πάρα πολλά χρόνια, καθώς ο Γκατούζο έκανε αυτό που ήξερε καλά: να δώσει στους παίκτες του να καταλάβουν ότι μπορεί να μην είναι οι καλύτεροι στον κόσμο, αλλά αν... μακιγιάρουν τις αδυναμίες τους μπορούσαν να κερδίσουν ένα μεγάλο αντίπαλο.

Με τον Ιταλό τεχνικό να ζει έντονα κάθε στιγμή από τον πάγκο. Μόνο τυχαίο δεν ήταν, άλλωστε, το γεγονός ότι άνοιξε ακόμα και... κουβέντα με οπαδούς του Παναθηναϊκού, που βρισκόταν πάνω από τον πάγκο του ΟΦΗ!

Με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Live Sport", να αποκαλύπτει ότι ο Γκατούζο είχε έντονη λογομαχία με έναν οπαδό του Παναθηναϊκού και, μάλιστα, έφτασε να τον απειλήσει! "Θα βρω το σπίτι σου! Θυμάμαι τη φάτσα σου, δεν θα την ξεχάσω", φέρεται να του είπε ο Ιταλός τεχνικός, σε μία κίνηση που δεν έχει καμιά σχέση με το ποδόσφαιρο και το πνεύμα του αθλητισμού...

Ο Γκατούζο, βέβαια, από παίκτης όταν ήταν ακόμα, ήταν γνωστό ότι δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα νεύρα του. Άλλο πράγμα, όμως, να ρίχνεις μία κλωτσιά παραπάνω στον αντίπαλο χαφ και εντελώς διαφορετικό να απειλείς έναν οπαδό (!) που σε εκνεύρισε. Κι εδώ ο κύριος Τζενάρο, είναι πολύ φάουλ... 

**ΔΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ: Το βίντεο - πρόκληση της Σάσας Μπάστα! (18+)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags