Facebook Pixel Ο Κ. Νικολακόπουλος γράφει για ΑΕΚ!
| 2014-10-21 15:26:00

Ο Κ. Νικολακόπουλος γράφει για ΑΕΚ!

Ο Κ. Νικολακόπουλος γράφει για ΑΕΚ!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει τον ντόρο για τα εισιτήρια της ΑΕΚ και… εξηγεί κάποια απλά πράγματα.

** Εγώ δεν λέω ότι ήταν μικρό πράγμα που είχε η ΑΕΚ 19.500 εισιτήρια στο παιχνίδι της με τον Απόλλωνα. Και λογικό είναι να χαίρονται στην ΑΕΚ, που πάνε και την βλέπουν σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν 20.000 οπαδοί της στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

*** Απλά για να έχουμε μία σωστή αίσθηση της πραγματικότητας κι η υπερβολή να μην ξεπερνάει την…υπερβολή, πρέπει να διευκρινίσουμε ορισμένα πραγματάκια.

*** Για παράδειγμα, οι τιμές των εισιτηρίων της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, που θεωρείται και ντέρμπι για την κατηγορία, ήταν 5, 10 και 15 Ευρώ, συν κάποια των 40 και των 80 Ευρώ.

*** Οι τιμές των εισιτηρίων του Ολυμπιακού στα λεγόμενα αντιεμπορικά παιχνίδια του στο Καραϊσκάκη, όπως λ.χ. με τη Βέροια, είναι 10, 15, 20, 25, 30, 40 και 45 Ευρώ, συν κάποια των 70 και 100 Ευρώ. Κι ο Ολυμπιακός έκοψε 18.000 εισιτήρια με τη Βέροια, με 32.000 οπαδούς του να έχουν δώσει τέσσερις ημέρες πριν ένα σκασμό λεφτά για το Ολυμπιακός-Ατλέτικο.

*** Η δε ΑΕΚ έδωσε με τον Απόλλωνα το πρώτο παιχνίδι της για το φετινό πρωτάθλημα στο ΟΑΚΑ και όπως όλοι ξέρουμε πάντοτε στο πρώτο παιχνίδι μαζεύεται πολύς κόσμος.

*** Θα μου πείτε, γιατί κάνεις σύγκριση. Πολύ απλά γιατί βλέπω δεξιά κι αριστερά άλλοι να κάνουν συγκρίσεις τέτοιου είδους. Αλλά συγκρίσεις κάτω από εντελώς διαφορετικές συνθήκες δεν μπορείς να κάνεις.

*** Και την σήμερον ημέρα μετράει πολύ το οικονομικό, δηλαδή να μπορείς να δεις την ΑΕΚ με τα μισά λεφτά απ΄όσα μπορείς να δεις τον Ολυμπιακό, που βέβαια θα έχει άλλες τιμές στα εισιτήρια του για πάρα πολλούς κι ευνόητους λόγους.

*** Απλά λίγο κάλμα ρε παιδιά με την υπερβολή. Οκέϊ, έρχεστε. Καλώς να΄ ρθείτε. Καλώς και για το πρωτάθλημα της Α΄Εθνικής-και το εννοώ απολύτως αυτό. Όμως, μην ασχολείστε με άλλες ομάδες, με τον κόσμο τους κλπ, κλπ.

Πηγή: sportfm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags