Facebook Pixel Στη φουρτούνα βρήκε τον άη Νίκο του!
| 2014-10-29 20:10:00

Στη φουρτούνα βρήκε τον άη Νίκο του!

Στη φουρτούνα βρήκε τον άη Νίκο του!

Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον πρωτοεμφανιζόμενο Νίκο Φερνάντεθ, ο Αστέρας με ολική ανατροπή, επικράτησε 2-1 της Καλλονής και έχοντας δύο νίκες, πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.
 

Μπορεί ο Αστέρας να μπήκε πιο δυνατά και να είχε τις περισσότερες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, η Καλλονή ήταν όμως αυτή που προηγήθηκε. Η ομάδα της Λέσβου κέρδισε πέναλτι, στο οποίο ευστόχησε στο 40' ο Αγρίτης και έδωσε στην ομάδα του προβάδισμα πριν πάει στα αποδυτήρια. Η αντίδραση των Αρκάδων ήρθε στο 69' και μάλιστα με γκολάρα. Ο Νίκο Φερνάντεθ, βρήκε χώρο και με ωραίο δυνατό σουτ νίκησε τον Δαύκο για το 1-1. Στο 76' οι γηπεδούχοι, οι οποίοι ήταν καλύτεροι, πήραν το προβάδισμα με πρωταγωνιστή και πάλι τον σκόρερ της ισοφάρισης. Ο Μπαντιμπανγκά έδωσε στον Νίκο Φερνάντεθ, αυτός ελίχθηκε ανάμεσα σε δύο αντιπάλους έκανε το πλασέ, με τον Δαύκο να βρίσκει την μπάλα, αλλά αυτή να καταλήγει στα δίχτυα για το 2-1 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Ο Αστέρας πήρε τη δεύτερη νίκη του στη φάση την ομίλων και ουσιαστικά πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Το ντεσού του αγώνα όμως ήταν η συμμετοχή του Φερνάντεθ. Στην πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Αστέρα, αναδείχτηκε σε πρωταγωνιστή και σκόρερ των δύο τερμάτων.

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Θεοδωροπουλος, Λούι, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Κυριακόπουλος, Τσοκάνης, Μουνάφο, Μούκαμ, Νίκο, Μπακασέτας, Μπαράλες.

ΑΕΛ Καλλονής (Γιάννης Ματζουράκης): Δαύκος, Βαλιός, Αντέτζο, Στεφάνοβιτς, Πιπίνης, Τσαμπούρης, Καλτσάς, Χωριανόπουλος, Κύπρου, Αγρίτης, Μίνγκας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags