Facebook Pixel Τα «καρφιά» του Μίτσελ και οι εξηγήσεις...
| 2014-11-02 00:55:00

Τα «καρφιά» του Μίτσελ και οι εξηγήσεις...

Τα «καρφιά» του Μίτσελ και οι εξηγήσεις...

Πολλά νεύρα και σοβαρά παράπονα είχε ο προπονητής του Ολυμπιακού μετά τη νέα απώλεια βαθμών μακριά από το «Γ. Καραϊσκάκης». Ποιοι του έφταιγαν;

Έξαλλος με τους παίκτες του ήταν ο Μίτσελ μετά το 0-0 του Ολυμπιακού στην Τρίπολη και αυτό φάνηκε τόσα με τα λεγόμενά του στην κάμερα της Nova όσο και με αυτά που είπε πιο ήρεμος πλέον στην συνέντευξη Τύπου.

Ο Ισπανός κόουτς μιλώντας στην συνδρομητική τηλεόραση άφησε αιχμές κατά των παικτών του για τον τρόπο που αγωνίστηκαν και ανέφερε μεταξύ άλλων: «Έτσι δεν μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο. Μέσα στο περιθώριο που μπορείς να σχεδιάσεις την τακτική σου, χρειάζεσαι και κάτι επιπλέον από τους παίκτες σου».

Ο Μίτσελ στην συνέντευξη Τύπου εξήγησε πως το μεγάλο πρόβλημα του Ολυμπιακού είναι στο τελείωμα των φάσεων και εξήγησε πως όταν... στραβώσει το ματς, δεν μπορούν να αντιδράσουν. Μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά πως «είτε εγώ επιλέγω λάθος ποδοσφαιριστές είτε αυτοί δεν έχουν την απαραίτητη ένταση για να τελειώσουν τις φάσεις» και ανέλαβε την ευθύνη που του αναλογεί.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έδειχνε πάντως τον εκνευρισμό του και κατά την διάρκεια του αγώνα, όταν έκανε συνεχώς παρατηρήσεις και... φύσαγε και ξεφύσαγε.

Μην χάσετε κι αυτό: Το μικρό προκάλεσε πανικό στο instagram! (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags