Facebook Pixel Βόμβα Ρανιέρι!
| 2014-11-03 00:33:00

Βόμβα Ρανιέρι!

Βόμβα Ρανιέρι!

Απόφαση που θα προκαλέσει έκπληξη και μεγάλες αντιδράσεις από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό. Διαβάστε στο θέμα του Sportdog τι ετοιμάζει ο Ιταλός κόουτς!

Με μεγάλη αγωνία αναμένουμε τις κλήσεις του Κλαούντιο Ρανιέρι για τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται... εκτός Ελλάδος (για τους λεγεωνάριους έχουν ήδη γίνει) ενόψει της αναμέτρησης στις 14 Νοεμβρίου με τις Νήσους Φαρόε για την προκριματική φάση του Euro 2016 και του φιλικού αγώνα με τη Σερβία τέσσερις ημέρες αργότερα.

Ο Ιταλός τεχνικός, όπως διαρρέεται το τελευταίο διάστημα από την Ομοσπονδία, έχει πλέον μελετήσει πολύ καλά το ελληνικό ποδόσφαιρο και είναι έτοιμος να φέρει πολλές αλλαγές στην Εθνική μας ομάδα. Τόσο σε νοοτροπία όσο και σε πρόσπωα.

Ο Ρανιέρι μάλιστα, για να δείξει ότι πλέον έχει πάρει το μήνυμα μετά και την... σφαλιάρα από την Β. Ιρλανδία, θέλει να δείξει σε όλους από τις κλήσεις κιόλας πως είναι το απόλυτο αφεντικό στην ομάδα. Μάλιστα, η στήλη «Sportdog Penalty» προχωράει σε μία αποκάλυψη που θα συζητηθεί...

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες του Σκύλου, ο Ρανιέρα δεν θα μείνει μόνο στα λόγια, αφού για τις επόμενες κλήσεις ετοιμάζει μία μεγάλη έκπληξη!

Η πληροφορία που διέρρευσε σχετικά με τα ματς της Εθνικής με Φερόε και Σερβία, είναι πως κινδυνεύει να μείνει εκτός ένας απο τους Μητρογλου – Σαλπιγγίδη. Πρόκειται για δύο παίκτες που θεωρούνται βασικά στελέχη της ομάδας και οι οποίοι έχουν πάρει τις ευκαιρίες τους (λιγότερο ο Σάλπι) στα ματς με τον Ιταλό στον πάγκο.

Μην χάσετε κι αυτό: Ο σκύλος της Σπυροπούλου δάγκωσε τον Συσσοβίτη! (BINTEO)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags