Facebook Pixel Φωτία στη Premier League βάζει ο Τζέραρντ!
Ποδόσφαιρο
| 2014-11-03 10:00:00

Φωτία στη Premier League βάζει ο Τζέραρντ!

Φωτία στη Premier League βάζει ο Τζέραρντ!

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ Λίβερπουλ φαίνεται ότι βρίσκεται το μέλλον του Στιβ - Ποια κορυφαία ομάδα από την Αγγλία τον θέλει στο ρόστερ της!

Το όλο θέμα έχει ξεκινήσει εδώ και κάποιες μέρες, όταν ο ίδιος ο Τζέραρντ σε δηλώσεις του αποκάλυψε ότι το συμβόλαιό του με τη Λίβερπουλ ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και δεν του έχει γίνει πρόταση ανανέωσης!

Θα πείτε... "Μα, καλά, γίνεται να φύγει από τη Λίβερπουλ ο Στιβ;"! Αν δεν του γίνει πρόταση ανανέωσης και ο ίδιος θέλει να συνεχίσει να παίζει, τι άλλο μπορεί να γίνει;

Με τη New York Cosmos, από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, να είναι υποψήφια για να τον αποκτήσει, αλλά χθες ο ίδιος ο Μανουέλ Πελεγκρίνι να βάζει στο παιχνίδι και τη Μαν. Σίτι!

"Δεν αξιολογώ ποτέ τους ποδοσφαιριστές με βάση την ηλικία τους. Εξαρτάται από τα χρήματα που κοστίζουν και το συμβόλαιό τους. Αλλά όπως ο Φρανκ Λάμπαρντ, ο Στίβεν Τζέραρντ είναι παίκτης κορυφής και μπορεί να συνεχίσει σε κορυφαίο επίπεδο για δύο χρόνια", σχολίασε σε δηλώσεις του ο τεχνικός της Σίτι!

Το φαντάζεστε; Να φύγει μετά από τόσα χρόνια από τη Λίβερπουλ ο Τζέραρντ, αλλά να συνεχίσει στην Αγγλία με τη φανέλα της Σίτι;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags