Facebook Pixel Γιατί οι γυναίκες δεν βλέπουν στρέιτ πορνό...
Life
| 2014-11-03 10:40:00

Γιατί οι γυναίκες δεν βλέπουν στρέιτ πορνό...

Γιατί οι γυναίκες δεν βλέπουν στρέιτ πορνό...

Για χρόνια υπήρχε η εντύπωση ότι οι γυναίκες δεν γουστάρουν τις τσόντες. Τώρα όμως τα στατιστικά του Pornhub αποκαλύπτουν ότι οι γυναίκες όχι ότι δεν βλέπουν πορνό, απλώς δεν βλέπουν στρέιτ πορνό...

Σύμφωνα με τα στοιχεία που βγήκαν για το τι επιλέγουν οι γυναίκες όταν είναι να δουν πορνό το πρώτο στη λίστα είναι το λεσβιακό και ακολουθεί η κατηγορία του gay πορνό!

ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: 



Γιατί όμως οι γυναίκες επιλέγουν πρώτα απ’ όλα αυτά τα δύο είδη και δεν βλέπουν το κλασικό στρέιτ πορνό;

Αν και το Pornhub δεν μας ξεκαθάρισε τι ποσοστό από τις γυναίκες που μπαίνουν στο σάιτ είναι λεσβίες (που είναι απόλυτα λογικό να ψάχνουν για λεσβιακά βίντεο) υπάρχει μια εξήγηση για ποιο λόγο ακόμα και οι στρέιτ γυναίκες βλέπουν λεσβιακό πορνό.

Η εξήγηση πιθανότατα βρίσκεται στο ότι οι κλασικές πορνό ταινίες γυρίζονται κυρίως για τους άντρες και εξυπηρετούν τα δικά τους γούστα και τις δικές τους φαντασιώσεις. Επιπλέον αρκετές γυναίκες πιστεύουν πως στις περισσότερες τσόντες η γυναίκα αντιμετωπίζεται σεξιστικά και υποτιμητικά.

Οσο για την επιλογή του gay πορνό, αυτή ίσως οφείλεται στο ότι στις συγκεκριμένες ταινίες τουλάχιστον η γυναίκα δεν αντιμετωπίζεται εξευτελιστικά... αφού έχουμε να κάνουμε με αντρικό ζευγάρι. Επίσης υπάρχει και η άποψη οι γκέι πορνοστάρ παίζουν πολύ πιο ρεαλιστικά από τους στρέιτ, οι οποίοι τις περισσότερες φορές τον παίζουν (τον ρόλο) πολύ υπερβολικά.

ΤΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ:

 

Αρκετοί πιστεύουν ότι οι γυναίκες ψάχνουν για πιο... ρομαντικά concept όμως και αυτό το στερεότυπο καταρρίπτεται από τα στοιχεία του Pornhub, αφού το γυναικείο κοινό επιλέγει τα hardcore βίντεο πολύ περισσότερο σε σχέση με τους άντρες.

Ενα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι οι γυναίκες μετά το λεσβιακό οι γυναίκες αναζητούν τσόντες με τριο, ενώ οι άντρες το πρώτο που ψάχνουν είναι οι «teens», μετά οι «milf» και μετά οι μαμάδες...

Το καλύτερο το φυλάξαμε για το τέλος: η... αγαπημένη πορνοστάρ των γυναικών είναι η Kim Kardashian (που δεν είναι πορνοστάρ).

 

Πηγή: 69magazine.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags