Facebook Pixel Κ. Νικολακόπουλος: Πλέον πήγαμε σε άλλο επίπεδο!
| 2014-11-03 18:56:00

Κ. Νικολακόπουλος: Πλέον πήγαμε σε άλλο επίπεδο!

Κ. Νικολακόπουλος: Πλέον πήγαμε σε άλλο επίπεδο!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος εξηγεί γιατί και πως έχει ξεφύγει πια το πράγμα με τον Ολυμπιακό κι έχει πάει στο πιο υψηλό επίπεδο!...

• Κατ΄αρχήν χαίρομαι για την ανταπόκριση που (βάσει της αναγνωσιμότητας του, των like κλπ, κλπ) είχε το χθεσινό κομμάτι μου σε τούτη την στήλη για τη διαιτησία του αγώνα της Τρίπολης. Όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά για τον απλούστατο, ότι αποδείχθηκε πως πάρα πολλοί, νομίζω οι περισσότεροι, οπαδοί του Ολυμπιακού δεν μπαίνουν στο τρυπάκι που θέλουν να τους βάλουν.

• Σε κανένα Ολυμπιακό δεν άρεσε η διαιτησία (εννοώ αποφάσεις ρέφερι κι εποπτών) στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Όχι στους…υγιώς σκεπτόμενους, που λένε ορισμένοι. Σε κανένα. Όμως, παραλείπουμε την πολύ σημαντική…λεπτομέρεια: ότι ο Ολυμπιακός δεν κέρδισε, ότι δεν αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα του αγώνα. Και την ακόμη την ακόμη πιο σημαντική λεπτομέρεια ότι δεν έχει αλλοιωθεί επ' ουδενί η βαθμολογία του πρωταθλήματος υπέρ του Ολυμπιακού. Το αντίθετο.

• Και τέλος πάντων, το να μιλάει ο ΠΑΟΚ για θέμα διαιτησίας, ενώ είναι πέντε πόντους μπροστά και κερδίζει το ένα παιχνίδι μετά το άλλο, ενώ ο Ολυμπιακός έχει χάσει δύο βαθμούς στο Αγρίνιο από πέναλτι που δεν του δόθηκαν και γενικά στραβοπατάει κάθε τρεις και λίγο, είναι ολίγον…γραφικό, λέω εγώ.

• Νιώθω με αυτά και με αυτά ότι έχουμε πάει σε άλλο επίπεδο πλέον! Μέχρι τώρα υπήρχε το φαινόμενο όλα είναι καλά, όταν έχανε η, έστω όταν έφερνε ισοπαλία ο Ολυμπιακός. Ουδείς ασχολούνταν με τη διαιτησία, αφού δεν κέρδιζε ο Ολυμπιακός. Όλα ήταν καλά.

• Όμως, τώρα πήγαμε στο αμέσως επόμενο επίπεδο, που μάλλον είναι το υψηλότερο! Τώρα, γίνεται χαμός με τη διαιτησία και τον Ολυμπιακό ακόμη κι όταν δεν κερδίζει ο Ολυμπιακός! Ακόμη κι όταν φέρνει ισοπαλία. Ή, ακόμη και όταν χάνει.

• Διότι, και να έχανε ο Ολυμπιακός στην Τρίπολη, με κάποια αντεπίθεση του Αστέρα η, από κάποιο λάθος παίκτη του Ολυμπιακού, όπως του Μαζουακού, ο ίδιος θόρυβος θα ξεσηκώνονταν για τη διαιτησία! Καμία διαφορά δεν θα υπήρχε, και με την ισοπαλία και με ενδεχόμενη ήττα.

• Προσέξτε, μιλάμε για ένα Ολυμπιακό, που είναι πέντε βαθμούς πίσω και για ένα ΠΑΟΚ, που έχει εφτά σερί νίκες. Και…βράζει με τη διαιτησία!!!

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags