Facebook Pixel Ο Αμπέντ... απογειώνεται, ο ΠΑΟ προσγειώνεται!
| 2014-11-04 00:20:00

Ο Αμπέντ... απογειώνεται, ο ΠΑΟ προσγειώνεται!

Ο Αμπέντ... απογειώνεται, ο ΠΑΟ προσγειώνεται!

Ποιες είναι οι τελευταίες εξελίξεις με τον Αλγερινό; Γιατί αυτός πήγε στο ζενίθ και ο Παναθηναϊκός στο ναδίρ; Διαβάστε στον Sportdog...

Η εβδομάδα που μας πέρασε, ήταν η καλύτερα της καριέρας του Μεχντί Αμπέντ, κάτι που ανέφερε και ο ίδιο, ωστόσο δεν αποκλείεται αυτή η εβδομάδα να αποβεί συγχρόνως και... μοιραία για τον Παναθηναϊκό.

Πρώτα κλήθηκε στην εθνική Αλγερίας, στο... καπάκι έπαιξε βασικός (90΄) στο "Ετιχαντ" και ήταν από τους καλύτερους στην νίκη της Νιουκάστλ και τον αποκλεισμό της Μάντσεστερ Σίτι και μετά ήρθε η... απογείωση με την Λίβερπουλ!

Στην 1η του συμμετοχή στη Πρεμιερ Λιγκ με τους «ανθρακωρύχους», πανηγύρισε τη νίκη κόντρα στους «Κόκκινους» και μάλιστα αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης.

Μάλιστα για πρώτη φορά η χρηματιστηριακή του αξία αναμένεται εντός του Νοεμβρίου να ξεπεράσει το φράγμα του 1 εκατομμυρίου, φτάνοντας τα 1,250 εκατ. ευρώ.

Θυμίζουμε, πως στις 14/2/13 ως παίκτης της Σ. Τζόνστον, ο Αμπέντ κόστιζε μόλις 50.000 ευρώ!Στις 28/3/14 ως παίκτης του Παναθηναϊκού η αξία του εκτοξευόταν στις 750.000. Τέλος του περασμένου Αυγούστου, ως παίκτης της Νιουκάστλ στη Πρέμιερ Λιγκ, η... μετοχή του Αλγερινού εκανε limit up φτάνοντας στο 1 εκατομμύριο ευρώ.

Άραγε αν συνεχίσει έτσι στην Premier, πώς μπορεί να έχει ελπίδες ο Παναθηναϊκός για να τον προσεγγίσει και πάλι τον Ιανουάριο;

Μην χάσετε κι αυτό: «Ανέβασε» σούπερ σέξι φωτογραφία η Στικούδη!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags