Facebook Pixel Πάμε με τον άσο της Ζενίτ!
| 2014-11-04 14:00:00

Πάμε με τον άσο της Ζενίτ!

Πάμε με τον άσο της Ζενίτ!

«Σούπα» το χθεσινό ντέρμπι στην Β’ Γερμανίας. Πολύ δύναμη, αδιάκοπο τρέξιμο, ελάχιστες καλές στιγμές, κυρίως στο φινάλε από την Λειψία. Σήμερα στο πρόγραμμα υπάρχει η 4η αγωνιστική στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αμφίρροπος ο Γ’ όμιλος και δύσκολα η Ζενίτ να υποδέχεται την Λεβερκούζεν. Η τελευταία παρουσιάστηκε εξαιρετικά αδύναμη το Σάββατο κόντρα με το Αμβούργο. Οι Ρώσοι, έχασαν με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο στην ΜπάιΑρένα και με μια νίκη σήμερα προσπερνούν τους Γερμανούς στην βαθμολογία και ενδεχομένως να βρεθούν και στην κορυφή. Με τις αδυναμίες που βγάζουν οι τελευταία μακριά από το γήπεδο τους, δύσκολα να επαναλάβουν ότι και πριν από δύο εβδομάδες. Ελαφρύ προβάδισμα στην Ζενίτ.

Δεύτερο μέρος της εμβόλιμη αγωνιστική στην Β’ Αυστρίας. Χτες η Λιντς με περίπατο επιβεβαίωσε την επιλογή μας. Σήμερα σειρά έχει η Λίφερινγκ. Εχει ξαναειπωθεί από αυτή την στήλη ότι πρόκειται για την δεύτερη ομάδα της Σάλτσμπουργκ. Διαθέτει ένα ποιοτικό ρόστερ με πολύ μικρό μ.ο. ηλικίας, το οποίο αποδίδει για τα δεδομένα της κατηγορίας εξαιρετικά. Βρίσκεται στην 2η θέση και σήμερα αντιμετωπίζει εκτός της Χορν, επί της οποία σε πέντε ματς μετράει τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία. Πέρα των άλλων, διαθέτει την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία (34), αντίθετα με την σημερινή της αντίπαλο που διαθέτει την χειρότερη (13). Η προσφερόμενη τιμή στο διπλό είναι εξαιρετική.

Επιλογές

Ζενίτ – Λεβερκούζεν 1 DNB@ 1,63 (Bet 8)

Χορν – Λίφερινγκ 2 @ 2,02 (Bet 8)

Πηγή: infobeto.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags