Facebook Pixel Champions League στη ΝΕΡΙΤ και το 2015-18!
Life
| 2014-11-04 22:03:00

Champions League στη ΝΕΡΙΤ και το 2015-18!

Champions League στη ΝΕΡΙΤ και το 2015-18!

Η ΝΕΡΙΤ είναι το «ελεύθερο» κανάλι που θα μεταδίδει τον αγώνα της Τετάρτης του Champions League για την τριετία 2015-18

Σύμφωνα με το gazzetta.gr. oι υπογραφές με την εταιρεία που διαχειρίζεται τα τηλεοπτικά δικαιώματα της UEFA θα… πέσουν, κατά πάσα πιθανότητα, την άλλη εβδομάδα.

Η ΝΕΡΙΤ αποκτά την πρώτη επιλογή της Τετάρτης μεταδίδοντας έναν αγώνα, με τη διαφορά (εν συγκρίσει με την τρέχουσα τριετία) ότι αυτός θα μεταδίδεται παράλληλα και από τον OTE TV που έχει πάρει το πλήρες πακέτο. η UEFA έλαβε σοβαρά υπ’ όψιν της την παρουσία καναλιού high definition στην περίπτωση της δημόσιας τηλεόρασης, πλην της οικονομικής προσφοράς φυσικά η οποία θα γνωστοποιηθεί με την επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας. Και η οποιία συμφωνία προβλέπει τη μετάδοση των αγώνων της Τετάρτης από την φάση των ομίλων μέχρι και τον τελικό. Στο πακέτο περιλαμβάνονται οι εκπομπές πριν και μετά την ζωντανή μετάδοση της, ο δεύτερος σημαντικότερος αγώνας της ίδιας μέρας (σε μαγνητοσκόπηση) και στιγμιότυπα από τους αγώνες της Τρίτης (όπως και τώρα).

Με δεδομένο ότι ο OTE TV έχει αποκτήσει και όλο το πακέτο του Europa League για την τριετία 2015-18, η ΝΕΡΙΤ θα είναι το μόνο κανάλι πλην ΟΤΕ με μετάδοση ευρωπαϊκού αγώνα για τρία χρόνια!

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags