Facebook Pixel "Εμείς δεν ανακατευόμαστε με τη λάσπη"...
| 2014-11-05 01:06:00

"Εμείς δεν ανακατευόμαστε με τη λάσπη"...

"Εμείς δεν ανακατευόμαστε με τη λάσπη"...

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης σε δηλώσεις του στη NOVA δήλωσε αισιόδοξος ενόψει της συνέχειας, έκανε λόγο για ατυχία στο ματς με τη Γιουβέντους, ενώ δεν έλλειψαν και οι "αιχμές"...

"Ολοι απόψε είμαστε περήφανοι, ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη ομορφαίνει το ποδόσφαιρο και μας δίνει χαρά. Εμείς συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο να ανεβαίνουμε και να ονειρευόμαστε στη συνέχεια. Δεν βγαίνει τίποτα ούτε με τη λάσπη ούτε με μικρότητες. Εμείς θέλουμε να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας και να προχωράμε. Αν θέλουν και οι άλλοι παράγοντες στην Ελλάδα να πάει μπροστά το ποδόσφαιρο, πρέπει να κάνουν και αυτοί το ίδιο. Σήμερα μας γύρισε η τύχη την πλάτη στο γκολ της ισοφάρισης. Θέλω να δώσω συγχαρηρητήρια, παίξαμε με δύναμη, με πάθος και χάσαμε στις λεπτομέρειες. Σε ένα γκολ στο 2-2 μας γύρισε η τύχη την πλάτη και δυστυχώς ισοφαριστήκαμε και χάσαμε. Είδατε όμως μετά πόσες ευκαιρίες έκανε ο Ολυμπιακός, είναι σημαντικό, πλέον τον Ολυμπιακό τον σέβονται και τον υπολογίζουν όλοι στην Ευρώπη και αυτό μας δίνει δύναμη να προχωράμε", είπε αρχικά.

Για το τι τους είπαν οι άνθρωποι της Γιουβέντους: "Είχαμε πολλές συζητήσεις για σημαντικά θέματα, για την Ευρώπη, τη Γιουβέντους και τον Ολυμπιακό. Ο κύριος Ανιέλι είναι ένας νέος άνθρωπος 39 ετών, ασχολείται πολλές ώρες με την ομάδα και είναι καλό να συζητητάς θέματα μαζί του, μας κάνει καλό".

Για τη συνέχεια: "Αισιοδοξούμε, γι` αυτό τα δίνουμε όλα, με το ίδιο πάθος και δύναμη συνεχίζουμε και είμαστε αισιόδοξοι" 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags