Facebook Pixel "Το θέμα δεν είναι να σκοράρω"
| 2014-11-05 17:38:00

"Το θέμα δεν είναι να σκοράρω"

"Το θέμα δεν είναι να σκοράρω"

Ο Μάρκους Μπεργκ πήρε πρώτος τον λόγο στη συνέντευξη Τύπου στη Λεωφόρο ενόψει του αυριανού ματς με την Αϊντχόφεν και ξεκαθάρισε πως είναι πανέτοιμος να βοηθήσει από την αρχή, ενώ τόνισε ότι σημασία έχει η νίκη της ομάδας και όχι το να σκοράρει ο ίδιος.

Αναλυτικά όσα είπε:

Αν είναι έτοιμος να ξεκινήσει στην ενδεκάδα:

«Ναι θεωρώ ότι είμαι έτοιμος και για αυτό είμαι εδώ. Θα δούμε τα πράγματα βήμα-βήμα βέβαια έχω θεραπευτεί από τον τραυματισμό μου και είμαι στην διάθεση του προπονητή μου».

Θα διατηρήσεις την παράδοση να σκοράρεις κόντρα στην PSV;

«Ναι βεβαίως, αλλά καταλαβαίνετε ότι αυτό είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Έχω κάνει πολλά καλά παιχνίδια κόντρα στην PSV αλλά το ζητούμενο δεν είναι να σκοράρω εγώ αλλά η νίκη».

Θα πάρει ρίσκα η ομάδα από τη στιγμή που η νίκη είναι το μόνο ζητούμενο;

«Σε κάθε παιχνίδι αυτό που θέλουμε είναι η νίκη. Η PSV είναι μια ομάδα καλή με καλές αντεπιθέσεις και θα πρέπει να προσέξουμε. Εμείς θέλουμε την νίκη τώρα αν αυτό είναι ρίσκο η όχι θα δούμε».

Θα δούμε ένα ίδιο παιχνίδι με ότι είδαμε στην Ολλανδία;

«Τακτικά είναι τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Η PSV παίζει διαφορετικά. Στην έδρα της θέλει να είναι το αφεντικό ενώ εκτός εκμεταλλεύεται τους κενούς χώρους. Θα μπούμε δυνατά να ελέγξουμε το παιχνίδι και να έχουμε κατοχή μπάλας. Είναι ένα παιχνίδι εντός έδρας και αν θέλουμε να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο θέλουμε τη νίκη και θα είμαστε έτοιμοι για αύριο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags