Facebook Pixel Κλείνει όλο το Κέντρο λόγω Μαραθωνίου
| 2014-11-05 23:27:00

Κλείνει όλο το Κέντρο λόγω Μαραθωνίου

Κλείνει όλο το Κέντρο λόγω Μαραθωνίου

O 32ος Μαραθώνιος της Αθήνας, ο Αυθεντικός εκτός από κορυφαίος αθλητικός αγώνας, αποτελεί μια μεγάλη γιορτή για την πρωτεύουσα, στην οποία μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι κάτοικοι της πόλης.

Ακόμα και αυτοί που δεν συμμετέχουν στους αγώνες, έχουν τη δυνατότητα να γίνουν μέρος της γιορτής βγαίνοντας στους δρόμους και να ζήσουν από κοντά το σπουδαίο αυτό γεγονός, ενθαρρύνοντας παράλληλα τους δρομείς.

Ευκαιρία για όλους λοιπόν, να αφήσουν τα αυτοκίνητα τους και να βγουν έξω, καθώς θα υπάρχουν και ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στην ιστορική διαδρομή Μαραθώνας – Αθήνα και στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Οι ρυθμίσεις θα αρχίσουν από τις 06:00 και θα διαρκέσουν μέχρι τις 17:30 σε όλο το μήκος των αγωνιστικών διαδρομών. Εξαίρεση αποτελεί η Βασ. Κωνσταντίνου όπου οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με απαγόρευση της κυκλοφορίας καθ’ όλο το μήκος της, θα αρχίσουν από τις 15:00 του Σαββάτου 8/11/14 και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 9/11/14 μέχρι τις 19:00

Επίσης, λόγο της διεξαγωγής του Μαραθωνίου δεν θα γίνει το προγραμματισμένη για τις 11:00 την Κυριακή 9/11/14, παρέλαση της Προεδρικής Φρουράς στον Άγνωστο Στρατιώτη.

Τέλος, το Σάββατο 8/11/14 από τις 17:00, μέχρι και την Κυριακή 9/11/14 στις 19:00, στην Λ. Βασιλίσσης Όλγας δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση και η παραμονή λεωφορείων καθώς και στην Βασ. Κωνσταντίνου δεν είναι δυνατή η προσέγγιση στο Παναθηναϊκό Στάδιο από το ανοδικό Ρεύμα ( προς Χίλτον) λόγο εκτέλεσης εργασιών τοποθέτησης προσωρινών Πεζογεφυρών κλπ υποδομών.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags